1 milyon liralık uyuşturucu ele geçirildi: 8 tutuklama

1 milyon liralık uyuşturucu ele geçirildi: 8 tutuklama

Antalya'da jandarma ekipleri, İstanbul'dan getirdikleri uyuşturucu maddeyi Manavgat'ın tatil bölgelerinde satmayı planlayan şebekeyi düzenlediği operasyonla çökertti. 

Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Manavgat KOM Timi ile Side ve Kumköy Jandarma Karakol Komutanlıkları tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi. Çivi, Akşam, Uslu, Elyaf, Karbon, Karar isimli uyuşturucu madde arama köpeklerinin de katıldığı operasyonlarda piyasa değeri 1 milyon lirayı bulan 810 gram metamfetamin, 620 gram esrar ele geçirildi.

Side ve Ilıca mahallelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan ve aralarında 1 kadının da bulunduğu 8 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucuyu bebek bezine sakladılar

Ilıca Mahallesi'nde bulunan mesire yerinde uyuşturucu madde satışı yapıldığını belirleyen Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Manavgat KOM Timi ve Kumköy Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler, fiziki takip sonucunda uyuşturucu madde ile mesire alanına gelen M.Y. isimli şüpheliye operasyon düzenledi. Operasyonda M.Y. yakalanırken, bebek bezine sarılı vaziyette 110 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, 1 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 3 bin 760 TL ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.