11 Başkan Her An Görevini Bırakabilir

11 Başkan Her An Görevini Bırakabilir

Akif Çağatay Kılıç'ın açıklamasının ardından 11 başkanın görev bırakması bekleniyor.

Masa tenisi, hentbol, judo, atıcılık, binicilik, boks, kano, okçuluk ve tenis federasyonlarında büyük değişiklikler yaşanması bekleniyor. ayrıca Atletizm ile Güreş Federasyonları’nda da nöbet değişimi olasılığının güçlü olduğu belirtiliyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın özellikle olimpik sporlara atıfta bulunarak “Farklı adımların atılması gerektiği noktasında bizim de düşüncemiz var. Sportif başarının bir federasyon başkanı için en önemli unsur olduğunu, en önemli kıstas olduğunu da dile getirmiştim. Özeleştiri yaparak şapkasını önüne koyacak olan çok kişinin olduğunu düşünüyorum. Değerlendirmelerin sonucunda inanıyorum ki, yakın zaman içerisinde bu konu ile alakalı olarak biz bu işi daha iyi, daha motive arkadaşlara veya biz herhalde artık yorulduk, daha enerjik arkadaşlar bu işi devam ettirsin noktasında olacaklardır diye düşünüyorum” şeklindeki istifa beklentisi yönündeki ifadesinin ardından gözler federasyon başkanlarına değişti

Başarısızlar aday olmasın
GENEL kurul tarihlerinin çok yakın olması nedeniyle camia tarafından daha çok “Başarısızlar aday olmaya kalkışmasın” şeklinde yorumlandığı öğrenilen süreçle ilgili masa tenisi, hentbol, judo, atıcılık, binicilik, boks, kano, okçuluk ve Tenis Federasyonları’nın ilk etapta sıkıntı yaşayacak branşlar olduğu gelen bilgiler arasında. Atletizm ve Güreş Federasyonları için ise Rio’da başarılı olmalarına karşın nöbet değişimi olasılığının güçlü olduğu da iddialar arasında. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.