14. Kupayı Getiren 15 dakika

14. Kupayı Getiren 15 dakika

Fikret Orman: "Buradan üç puanla çıkacağınıza inanıyorum. Çıkın ve kahraman olun." Tolga Zengin: "Her birlikte buralara kadar geldik. Artık işin sonuna yaklaştık. İşi bitirelim." Şenol Güneş: "Siz ne yapacağınızı gayet iyi biliyorsunuz. Bu şampiyonluğu

ŞAMPİYONLUĞA adım adım giden Siyah-Beyazlılar, TT Arena'dan da zaferle çıkmayı başardı. Aslından her şey o kadar da güzel başlamamıştır. Herkes derbiye Beşiktaş'ın üstün başlayacağını düşünüyordu. Ama G.Saray, ilk 45 dakikada Kara Kartal'ı şoka uğrattı. 'Tiki-Taka' futbolu ile tanınan Siyah-Beyazlılar, iki pas yapamıyordu. Hakem Mete Kalkavan, ilk yarının bitiş düdüğünü çaldığında Beşiktaşlılar, "Oh be gol yemedik" dedi. Tüm takım soyunma odasına girdi. İşte ne olduysa, o 15 dakikada oldu.

OMUZLARINIZDA AĞIR BİR YÜK VAR!

Maçı izleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Metin Albayrak'a "Ben soyunma odasına gidiyorum" dedi. Çebi ve Albayrak, bu söz sonrası çok şaşırdı. Çünkü Fikret Orman, başkanlık kariyerinde ilk kez böyle bir hamleye imza attı. Soyunma odasına inen Beşiktaş Başkanı, Teknik Direktör Şenol Güneş'ten izin aldı ve zaferi getiren ilk konuşmayı yaptı. Orman, "Anlıyorum hepiniz streslisiniz. Omuzlarında ağır bir yük var. Ama bu oyun size yakışmıyor. Buradan üç puanla çıkacağınıza inanıyorum. Çıkın ve kahraman olun" sözlerini sarf etti.

ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYORSUNUZ

Başkan'ın gidişin ardından Kaptan Tolga Zengin, "Her birlikte buralara kadar geldik. Artık işin sonuna yaklaştık. Çıkalım ve bu işi bitirelim" diyerek arkadaşlarını motive etti. "Siz bu şampiyonluğu hak ediyorsunuz" diyerek sözlerine başlayan Teknik Direktör Şenol Güneş ise şunları söyledi: "Taktik konuşmaya gerek yok. Siz ne yapacağınızı gayet iyi biliyorsunuz. Bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiniz. Çıkın ve onu gösterin. Zaten gerisi gelecektir. Sahada sadece gerekeni yapın, bu yeterli olur."

SADECE GOLE KONSANTRE OLALIM ATARIZ!

BEŞİKTAŞ'IN Alman yıldızı Mario Gomez de hücumdaki arkadaşlarına uyarılarda bulundu. "Birbiriyle iletişim halinde olalım" diyen 30 yaşındaki oyuncu, "İlk yarıda uyumlu değildi. Hep birlikte hücum edelim. Buraya geldiğimiz futbolu oynayalım. O zaman golü kesin buluruz. Sadece gole konsantre olalım" dedi. 15 dakika içinde yaşanan bu olaylar, zaferin ve şampiyonluğun habercisi oldu. TT Arena'nın zeminine çıkan Beşiktaşlı oyuncular, adeta yeniden doğmuştu. İkinci yarıda derbiyi tek kaleye çeviren Kara Kartal, Mario Gomez'in golüyle zaferi ulaştı ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.