15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Ormanı”na 300 fidan daha dikildi

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Ormanı”na 300 fidan daha dikildi

Ödemiş Belediyesi, Kent Konseyi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Ormanı”na 300 fidan daha dikildi.

Ödemiş Belediyesi,  Orman Genel Müdürlüğü, Ödemiş Kent Konseyi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 2016 yılı Ekim ayında Işık Mahallesi Aktaş Mevkiindeki 10 dekarlık alanda “15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Ormanı” oluşturuldu. İlk etapta 500 fidan dikimi gerçekleşen alana, 300 yeni fidan daha dikildi. Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Funda Yoldaş, Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, belediye daire müdürleri, okul müdürleri, kent konseyi üyeleri, Zafer, Anafartalar, Atatürk, Çaylı, Birgi okullarından ve Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi Tarım Sınıfı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen ağaç dikme etkinliğinde öğrenciler hem ağaç dikti hem de güzel havanın tadını çıkardı.

Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Funda Yoldaş yaptığı açıklamada; “ Kent Konseyi Çevre ve Sağlığımız etkinlikleri kapsamında düzenlenen ağaç dikme etkinliğimiz ile 300 fıstık çamı toprakla buluştu. Amacımız, çocuklarımıza yeşillerin çoğalarak arttığı bir kent, bir dünya bırakmak” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.