16. RLC Günleri’nin sponsoru FANUC

16. RLC Günleri’nin sponsoru FANUC

FANUC, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrenci kulübü tarafından bu yıl 16.sı düzenlenen RLC Günleri’nin bu yılki platin sponsoru olarak etkinliğe damgasını vurdu.

Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE öğrenci kulübünün çalışmalarıyla düzenlenen RLC Günleri, bu yıl Japon devi FANUC’un platin sponsorluğuyla sınırların ötesine geçti. Geliştirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle genç nüfusun niteliksel gelişiminin ülke ekonomisine destek sağlayacağının bilinciyle hareket eden FANUC, 11-13 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikteki sponsorluk rolünde katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. FANUC’un Platin sponsorluğundaki 16. RLC Günleri katılımcıların yoğun ilgisiyle bu yıl #SınırlarınÖtesinde mottosuyla gerçekleşti. Kariyer odaklı oturum ve panellerle öğrencileri sektör profesyonelleriyle bir araya getiren RLC Günleri, elektrik, elektronik, otomasyon, aydınlatma, enerji ve otomotiv sektörlerinden dev firmaları, STK’ları ve sürpriz konukları öğrencilerle buluşturdu. CR4ia Kolaboratif robotunu ve katılanların oldukça ilgisini çeken Langırt oynayan robotu sergileyen FANUC, sponsoru olduğu etkinlikte katılımcıların sorularını yanıtladı. 

“Bugünün yetenekli gençlerini, geleceğin teknolojisiyle yarının iş modellerine hazırlıyoruz” mottosuyla bu yıl ilk kez hayata geçirdiği ‘Fanuc ile Gelecek Şimdi’ isimli projesi, FANUC Servis Müdürü Sadettin Dalgıç’ın sunumuyla öğrencilere anlatıldı. Ayrıca gerçekleşen etkinlikte FANUC Robot Teknik Müdürü Murat Kısa “FANUC Robotik Teknolojileri” adlı panele konuşmacı olarak katıldı. 

Geleceğin teknolojisi bugünün vizyonunu belirledi

“5G ve Ötesi”, “Değişen Dünyada Gelişen Endüstri”, “Otomotiv Sektörünün Dönüşümü,” “Enerjinin Geleceği ve Dijital Dönüşüm”, “Yönetimin Liderleri”, “Akıllı Şehirler için Akıllı Gelecek Tasarımı”, “Robotik Otomasyon ve Yapay Zeka” başlıklı panellerin gerçekleştirildiği RLC Günleri bu yıl 16.sının düzenlenmesiyle son buldu. Öğrencileri ve sektör liderlerini bir araya getiren 16. RLC Günleri, ileri teknoloji ürünlerinin tanıtıldığı, oturumların yapıldığı bir platform olmanın yanı sıra sürpriz konuklarıyla da katılımcılara renkli anlar yaşattı. Ünlü sanatçı Ziynet Sali, Kolpa Grubu’ndan Barış Yurtçu ile Bora Yeter ve Tuna Velibaşoğlu’nın katılımıyla da öğrenciler eğlenceli anlara tanık oldu.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.