İhracatçılar için kasım takvimi: Üç ülkenin pazar fırsatları anlatılacak

İhracatçılar için kasım takvimi: Üç ülkenin pazar fırsatları anlatılacak

Ticaret Bakanlığının çevrim içi toplantılarında kasım ayı boyunca Moğolistan, Tanzanya ve Türkmenistan pazarları ele alınacak.

Yeni pazarlara açılmak isteyen işletmeler için kasım ayındaki “Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbet” toplantılarının programı duyuruldu.

Adana Sanayi Odasının 5 Kasım tarihli duyurusuna göre Ticaret Bakanlığı, ticaret müşavirleri ve ataşelerini iş dünyasıyla çevrim içi toplantılarda buluşturacak.

ihracat-aa-1886861.jpg

MOĞOLİSTAN TOPLANTISI 12 KASIM’DA

“Moğolistan Pazarı: Türk İş Dünyası için İhracat ve Yatırım Fırsatları” başlıklı toplantı, 12 Kasım saat 11.00’de yapılacak. Programda ülkeye yönelik ihracat ve yatırım olanakları ele alınacak.

TANZANYA VE TÜRKMENİSTAN DA PROGRAMDA

“Tanzanya Pazarına Giriş” toplantısı 19 Kasım saat 14.00’te, “Türkmenistan Pazarına Giriş” toplantısı ise 26 Kasım saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

Toplantılar, hedef ülkeler hakkında bilgi edinmek isteyen işletmelere yönelik olarak düzenleniyor. Katılım ayrıntıları ve bağlantılar, Ticaret Bakanlığının elektronik sohbet takvimindeki ilgili etkinlik sayfalarında yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.