19 Haziran sokağa çıkma yasağı başladı

19 Haziran sokağa çıkma yasağı başladı

19 Haziran Cumartesi saat 22:00 itibari ile başlayan sokağa çıkma yasağı 21 Haziran Pazartesi saat 05:00'da sona erecek.

Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeler gündemdeki yerini koruyor. 21 Haziran'da yapılacak olan Kabine Toplantısı ile birlikte sonraki süreç belli olacak. En son yapılan toplantı sonrası açıklanan kararlar Haziran ayı boyunca geçerli olacak olup kademeli normalleşmenin ikinci aşaması yaşanıyor. Hal böyle olunca; hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri de merak edilir hale geldi. Buna göre; Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Genelge detayları ile yasak saatleri ve bilgiler.

En son yapılan toplantı ile birlikte Cumartesi yasakları kaldırılmıştı. Hafta içi belli saatlerde ve Pazar günü olmak üzere devam eden sokağa çıkma yasağı hakkında son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Başta yasaklar olmak üzere pek çok kısıtlamanın da gevşetildiği biliniyor. 21 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan Kabine Toplantısı ile birlikte yeni kararların açıklanması öngörülüyor. Bu kapsamda; hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Genelge ile sokağa çıkma yasağı saatleri 2021.

60cc39cdc9de3d1a74b914b3.jpg

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre, tam gün sokağa çıkma yasağı sadece Pazar gününü kapsıyor. Hafta içi ve Cumartesi günler ise yasak 22.00'dan sonra başlıyor.

YASAKLAR TAMAMEN KALKIYOR MU?

Kabine Toplantısı, 21 Haziran 2021 Pazartesi günü yapılacak. Kabine'nin gündem maddeleri arasında mevcut kısıtlamaların gevşetilmesi de bulunuyor. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile en son gönderilen koronavirüs genelgesi kapsamında yasakların ikinci bir emre kadar uygulanmaya devam edeceği bilgisi yer almasına rağmen ne zaman sona ereceğine dair net bir bilgi bulunmuyor. Bu sebeple gözler yeni kabine toplantısından çıkacak kararlara çevrildi.

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI? SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ 2021!

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.