2020 GÜZELLİK SIRLARI 

Yüze doğal bir ışıltı ve canlılık katan allıklar çoğu zaman hem kurtarıcı bir ürün oluyor hem de çokça tercih ediliyor. Peki hangi yüz şekline nasıl allık uygulanmalı?

C:\Users\nilay.kocabicak\Desktop\5c8d1d3607291c1d74018e4c.jpg

 Her yüz şekli ve cilt tipine özel farklı allık ve kullanım şekilleri var. Ünlü makyaj artistleri, allıkların yüz makyajını tamamlayıcı en pratik ürün olduğunu düşünüyor. Yüzünüze bir renk dokunuşu eklemek, ten renginizi aydınlatmak ve hangi yüz şekline sahip olursanız olun yüzü yumuşatmaya yarayan allıklar biz kadınlar için vazgeçilmezler arasında. 
 
 İşte makyaj artistlerine göre yüz tipiniz için en uygun allık uygulama biçimleri:

1. Oval ve Dikdörtgen

Oval ve dikdörtgen yüzler yüzüne allık uygularken, yumuşak dokunuşlar ile kulak hizalarına kadar allık ve bronzer uygulayabilir böylece daha açık bir yüz şekline sahip olduğunuzu göreceksiniz.

2. Yuvarlak

Yuvarlak yüz yapısına sahip olanlar yüzü boyutlandırmak için allıktan yararlanabilir. Ancak allığı bronzer gibi uygulamak yerine daha derinlik katacak bir ürün olarak kullanıp hafif dokunuşlar ile uygulamalılar.

3. Kare ve Kalp şeklindeki yüzler

Kare ve kalp yüz şekline sahip olanlar yüz şekline daha fazla boyut kazandırmak amacıyla allıktan yararlanabilir. Allık uygularken gözlerini hiza alıp, yanaklarındaki o bölgelere hafif dokunuşlar ile allık uygulayabilirler.
 
2019-20 Sonbahar Kış Makyaj Trendleri

C:\Users\nilay.kocabicak\Desktop\Adsız tasarım (7).png
Makyaj , biz kadınlar için ; günlük hayat koşuşturmacasında üzüntümüzü, yorgunluğumuzu saklayan bir dost olduğu kadar aynı zamanda içimizdeki mutluluğu, pozitif enerjiyi etrafımıza yaymakta çok başarılı olan bir asistandır birçoğumuz için.

C:\Users\nilay.kocabicak\Desktop\JZwcqdZiT1XKoZSHHcoG_08_ca8bd3fe865ef86a147ba3b6dfb48823_image.jpg

Evet, hepimiz makyaj videolarını izlemeyi, öğrendiğimiz teknikleri kendimizde denemeyi çok ama çok seviyoruz. Doğru fondöten rengimizi bulduk, hangi göz makyajıyla hangi ruj rengini kullanmamız gerektiğini, göz yapımıza göre doğru eyeliner uygulamayı vb. daha birçok konuda deneyim sahibi olduk mu olduk. Sosyal medya sayesinde birçok görsele ve bilgiye artık çok daha hızlı ulaşabiliyoruz. Ama tabii ki burada öğreneceğimi öğrendim diyerek her gün de aynı makyajı yapmıyoruz . Giydiğimiz kıyafetten, saç modelimize, kullandığımız aksesuardan ayakkabımıza kadar farklı farklı tüm ayrıntıları ile kendimizi en iyi şekilde yansıtmak için illa ki az da olsa makyaj yapıyoruz.
Yıl sonuna az bir zaman varken ; bakın 2019 sonu - 2020 sonbahar-kış makyaj trendleri nelermiş ? Hangi makyaj trendleri ön planda olacakmış ? 

Hepsi burada…

1.Rengarenk Eyelinerlar

Siyah eyeliner vazgeçilmez olsa da ; 2020 de de  eyelinerda  yeni renkler denemek oldukça trend deniliyor. Günlük makyajınızda dikkat çekici renkler ile dikkatleri gözlerinize çekebilir, trend ve cool bir görünüm yakalayabilirsiniz.

C:\Users\nilay.kocabicak\Desktop\324d1c8d-2137-46b0-9134-cc7ef000f89d-m.jpg

2.Bronz tenler

Yaz bitse de hafif yanık ten görünümü bu sezonda da trend olmaya devam ediyor. Makyajınızı allık ile tamamlamak yerine bronzer tercih edebilir, hafif yanık ten görünümü ile yazı her zaman cildinizde hissedebilirsiniz.

C:\Users\nilay.kocabicak\Desktop\d5fb049ae59574c5e2d6afe94905ee20.jpg
3.HACİMLİ KİRPİKLER : 

C:\Users\nilay.kocabicak\Desktop\Uzun-ve-Hacimli-Doğal-Kirpikler-758x380.jpg

Hacimli kirpikler bu kış da oldukça trend. Daha uzun ve dolgun görünen kirpikler ile gözlerinizi daha büyük gösterebilir, göz makyajınızı daha çok öne çıkartabilirsiniz. Tek başına rimel kullanarak da günlük makyajınızı yaparak, oldukça stil bir görünüme imza atabilirsiniz.
 
4. Bordo ve Kırmızı Dudaklar

C:\Users\nilay.kocabicak\Desktop\5c8d663c45d2a04bdc3bf698.jpg

Koyu dudaklar bu kış da ön planda. İster kırmızı ister bordo. Kendinize uygun ruj renginizi seçerek bu kış da dudaklarınızı ön plana çıkaracağınız makyajlar yapabilirsiniz.

6. Neon Farlar

C:\Users\nilay.kocabicak\Desktop\5B34BA13-47BB-425E-9736-C4E35D4A1A2B.jpeg

Gözlerinizde neon farlar tercih ederek göz makyajınızda trend bir görünüm yakalayabilir, daha da ön plana çıkarabilirsiniz.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.