2020 iPhone’lar beklentileri karşılayamayabilir!

2020 iPhone’lar beklentileri karşılayamayabilir!

Yeni teknolojilere geçiş söz konusu olduğunda Apple pek yol gösteren bir marka değil.

Apple’ın 3G bağlantısını destekleyen telefonu piyasaya sürülen ikinci iPhone modeli olan: iPhone 3G oldu. 4G’yi destekleyen ilk telefon ise 2013 yılındaki iPhone 5.

T-Mobile ülkede 5G’yi büyük oranda kullanıma sunmuşken, diğer taşıyıcılarda 5G’ye geçiyor. Ancak, şu anda 5G uyumlu bir iPhone yok. Artık herkesin bildiği üzere önümüzdeki yıl Eylül ayında tanıtılacak olan 2020 iPhone veya diğer adıyla iPhone 12 modelleri 5G desteğine sahip olacak.

Loup Ventures yönetici ortağı Gene Munster’a göre, 5G iPhone satışları beklenildiği kadar yüksek olmayacak. Bunun nedeni ise 5G teknolojisinin henüz yaygınlaşmamış olması. Bu kapsamda yatırımcıların biraz hayal kırıklığına uğrayacağını düşündüğünü belirtiyor.

Verizon CEO’su Hans Vestberg, 2024’e kadar ABD’deki kullanıcıların sadece yüzde 50’sinin 5G teknolojisine sahip olacağını duyurdu. Aynı zamanda 1000 kişi üzerinden yapılan bir ankette kullanıcıların yüzde 23’ü 5G iPhone’a geçiş yapacağını belirtiyor.

Tabi, yeni iPhone modellerinin sunacağı tek yenilik 5G değil. iPhone 4 benzeri çerçevelerden daha büyük bir ekrana kadar birçok yeniliğin 2020 yılının Eylül ayında kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. İşin özeti: iPhone 12 serisinde kullanıcıları cezbeden ana etken 5G olmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.