22'LİK JÖN ADAYI, NEVZAT CAN

22'LİK JÖN ADAYI, NEVZAT CAN

Elif isimli günlük dizi film kanal 7 ekranlarında başarıyla yol alırken 4. Sezon kadroya katılan Nevzat Can dikkatleri üzerine çekti.

Jön sıkıntısı çeken TV dizi film ve sinema için önemli bir aday geldi dedirtti. 22 yaşındaki oyuncu Nevzat can “İzleyicimizin ilgisi beni şevklendiriyor. Elinizi tutmak, size dokunmak istiyorum gibi sosyal medyadan mesajlar alıyorum, bu mutluluk veriyor. Bize ilgisi olan kişilere hayranım gözüyle bakmıyorum, Onlar bizim izleyicimiz olabilirler fakat onlar bizi her akşam dizi başlama saatinde evlerine misafir eden dostlarımız olarak görüyorum” dedi.

 

Benim asla jön olma takıntım yok ifadesinde bulunan Nevzat Can “Sektörün getirdiği bir durum bu, eğer ki erkek ve başrolseniz bu lakap üstünüze yapışıyor. Ben sanatımı yapayım da insanlar ne demek isterlerse desinler bana fark etmez açıkçası” diyerek kendi penceresinden bakışını dile getirdi. Girdiği oyunculuk sektöründe çok hedefleri olduğunu da dile getiren Nevzat Can “Bir sinema filmi çekmek istiyorum. Hep hayal etmişimdir, bir AVM’ye gittiğimde veya sinema salonunun önünden geçtiğim de orda ki film afişlerini gördüğüm zaman "bir gün benim de afişim burada olacak" diye... Ama hayat bu hiç belli olmaz belki bir gün bu hayalim gerçekleşir... Her zaman derim ve uygularım; Hayal kurun, yorulmazsınız...” sözleriyle de içinde yatan aslanı paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.