23 Nisan heyecanı İstinyePark İzmir’de!

23 Nisan heyecanı İstinyePark İzmir’de!

İstinyePark İzmir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların neşesine ortak oluyor.

Açıldığı günden bu yana tatil ve özel günlerde düzenlediği etkinliklerle fark yaratan İstinyePark İzmir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda İzmir Devlet Opera Balesi ve Barış Çocuk Orkestrası’nın hazırladığı gösterilere ev sahipliği yapacak. Gösteriler İstinyePark İzmir içerisinde 15-16 Nisan tarihinde sergilenecek.

İzmir ve Ege Bölgesi’nde alışveriş, yeme içme ve eğlence dendiğinde akla ilk gelen merkez olan İstinyePark İzmir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için dopdolu bir etkinlik programı hazırladı

İstinyePark İzmir’de İzmir Devlet Opera ve Balesi tarafından 23 Nisan’a özel birbirinden güzel çocuk şarkıları ve bale gösterilerinin yer aldığı bir program hazırlandı. Gösteri 15 Nisan Cumartesi saat 15.00’da gerçekleştirilecek.

BARIŞ ÇOCUK ORKESTRASINDAN 23 NİSAN ŞARKILARI

İzmir’de maddi olarak dezavantajlı çocuklara ücretsiz müzik eğitimi vermek amacıyla kurulmuş bir orkestra olan Barış Çocuk Orkestrası da birbirinden güzel çocuk şarkıları ile 23 Nisan kutlamaları için 16 Nisan Pazar saat 15.00’da İstinyePark İzmir’de olacak.

Bu etkinliklere ek hafta boyunca eğlenceli ve eğitici farklı birçok etkinlik İstinyePark İzmir’de çocuklarla buluşacak.

baris-cocuk-orkestrasi-afis.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.