30 Ağustos coşkusu Torbalı'da Yeni Türkü konseriyle yaşanacak

30 Ağustos coşkusu Torbalı'da Yeni Türkü konseriyle yaşanacak

Torbalı, Kurtuluş Savaşı ve Türk Tarihi’nin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruz’un 100. Yıldönümünün coşkusunu, Yeni Türkü konseri yaşayacak.

Torbalı, Kurtuluş Savaşı ve Türk Tarihi’nin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruz’un 100. yıldönümünün coşkusunu, Yeni Türkü konseri ile yaşayacak. Program, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ayrancılar’da gerçekleşecek. Bölge nüfusu 60 bini geçen Ayrancılar’da her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı konserle kutlayan Torbalı Belediyesi bu yıl için de hazırlıklarını sürdürüyor. Görkemli bir bayram kutlamasına hazırlanan Torbalı Belediyesi bu kapsamda gün içerisinde gerçekleştireceği kutlama programlarının Yeni Türkü konseri ile taçlandıracak.

760397ab-80ef-4f97-9d65-c6963cae1785.jpg

BAŞKAN TEKİN’DEN DAVET

Saat 21.00’da Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in de katılımıyla gerçekleşecek olan konserde, Yeni Türkü grubu en sevilen şarkılarını Torbalılılar için seslendirecek. Başkan Tekin, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin önemine dikkat çekerek, Torbalılıları coşkuyu paylaşmaya davet etti.

Başkan Tekin, “Kurtuluş Destanımızın eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandırıldığı bağımsızlık mücadelemizin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Torbalı’da büyük bir coşku içinde kutlayacağımız etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’imizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyor, Yüce Türk Milletinin şimdiden 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

yeni-turku-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum