-30 derecelik odada moda show

-30 derecelik odada moda show

Deri sektörünü üçüncü kez bir araya getiren Leather&More – Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı,  binlerce kişiyi ağırladı. 

Fuar kapsamında bu yıl ilk defa C Hol girişinde oluşturulan Soğuk Oda; fuar ziyaretçilerinin bir hayli ilgisini çekti.  Özel olarak oluşturulan -30 derecelik oda; konuklarını önce üşüttü, hemen ardından ise askılarda yer alan deri montlarla ısıttı. Soğuk Oda’ya giren sektör profesyonelleri, fotoğraf çektirerek bu anları ölümsüzleştirme fırsatı da yakaladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde; Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İZTO) partnerliğinde İZFAŞ tarafından gerçekleşen Leather & More – 3. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı, binlerce kişiyi ağırladı. 21 Ocak’ta açılarak 23 Ocak Perşembe gününe kadar devam eden Leather & More Fuarı’na Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı Fuar İzmir ev sahipliği yaptı. Sektörün önde gelen deri ve deri giyim markalarını, perakendecileri, toptancıları, deri aksesuar mağazaları ve tasarım firmalarını bir araya getiren Leather & More Fuarı, C Holünde gerçekleşti. Önemli iş bağlantılarına da fırsat tanıyan fuar, yurtdışıdan gelen satın alımcılarla ticarete katkı sağladı.

04_leather_and_more_soguk_oda.jpg

Önce dondular, deriyle ısındılar

Leather&More Fuarı, konuklarını bu yıl yeni bir sürprizle karşıladı. C Hol Fuaye alanına kurulan Soğuk Oda, -30 dereceyle görenleri şaşırttı. Sektör profesyonellerini önce üşüten, sonrasında ise deri mamullerinden üretilmiş ceketlerle ısıtan bir konsept hazırlandı. Giriş kapısı kadife perde ile örtülerek soyunma kabini havası yaratılan Soğuk Oda’da, konukları deri montlar karşıladı. İçi -30 dereceye kadar soğutulan oda; ziyaretçileri önce üşüttü, ardından ise giyilen montlarla ısıttı.

Güzel bir anı olarak kalacak

Soğuk Oda, misafirlere güzel bir anı da bıraktı. “En sıcak deri montla fotoğrafını çek” yazılı bir sloganla odaya girenleri renkli bir sürpriz karşıladı. Ziyaretçiler, odaya yerleştirilen boy aynası ve üst kısmında yer alan uzaktan kumandalı mercek ile fotoğraf çektirme imkanı yakaladı. -30 derecede, deri montlarla çekilen fotoğraflar, ziyaretçilere odadan çıkışta basılarak verildi. Konuklar, çektirdikleri fotoğraflarla bu anları ölümsüzleştirerek fuardan ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.