Urla’da zeytin ve sanat festivali kortej yürüyüşüyle sokaklara taşındı

Urla’da zeytin ve sanat festivali kortej yürüyüşüyle sokaklara taşındı

Urla Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası III. Urla Zeytin ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen kortej yürüyüşü, renkli görüntülere sahne oldu. Kostümler ve gösterilerle festival coşkusu ilçe sokaklarına taşındı.

Urla Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası III. Urla Zeytin ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen kortej yürüyüşü, ilçede renkli görüntülere sahne oldu.

6 Kasım Cuma günü saat 15.00’te Atatürk Kültür Merkezi önünden başlayan kortej yürüyüşünde, zeytinin ve sanatın birleştirici gücü Urla sokaklarına taşındı.

Rengârenk kostümler, gösteriler ve festival coşkusuyla gerçekleştirilen yürüyüş, ilçede adeta görsel bir şölen oluşturdu. Festivalin enerjisi sokaklara yansırken, etkinlik Urla’nın kültürel zenginliğini bir kez daha ön plana çıkardı.

Zeytin kültürünü sanatla buluşturan festival, Urla’nın tanıtımına katkı sağlarken ilçede birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu da güçlendirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.