30 Mart sokağa çıkma yasağı başladı

30 Mart sokağa çıkma yasağı başladı

30 Mart salı saat 21:00 itibari ile sokağa çıkma yasağı başladı.

Ramazan ayı sokağa çıkma yasağı ve tam kapanma uygulanmasının devreye alınıp alınmayacağı merak ediliyor. Dün kabine toplantısı gerçekleştirildi. Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayı tedbirleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrasında detaylar araştırılmaya başlandı. Ramazan yasakları ile ilgili gelişmeler merak konusu. Peki Ramazan ayında sokağa çıkma yasağı var mı, tam kapanma olacak mı? Ramazan'da yasaklar geri mi geldi, hangi illerde yasaklar olacak?

Ramazan'da sokağa çıkma yasağı var mı? sorusunun yanıtı merak konusu. Ramazan bu sene 13 Nisan tarihinde başlayacak. Ramazan ayına kısa bir süre kala sokağa çıkma yasağı ile ilgili gelişmeler araştırılan konular arasında yer alıyor. Dün gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayı ile ilgili detayları açıkladı. Vatandaşlar ise ramazan ayında sokağa çıkma yasağı olup olmayacağını ve Ramazan yasaklarını araştırıyor. Peki Ramazan ayı yasakları neler, hangi illerde var 2021? Ramazan ayında sokağa çıkma yasağı var mı, tam kapanma olacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayı ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan ayı ile ilgili şunları söyledi; "Sadece ramazan boyunca Türkiye genelinde lokanta ve kafe gibi işletmelerin hizmetleri paket servisle sınırlandırılacaktır.

Ramazan ayı boyunca ülke genelinde toplu iftar ve sahur gibi etkinlikler gerçekleştirilmeyecek.

60621254adcdeb1edce7c1d5.jpg

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI? 

Bu mübarek ay boyunca, ülke genelinde hafta sonları sokağa çıkma sınırlaması uygulayacağız."

KIRMIZI ÇOK YÜKSEK RİSKLİ İLLER

Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Kütahya, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Isparta, Konya, Karaman, Mersin, Niğde, Aksaray,  Ankara, Kırıkkale, Eskişehir, Bilecik, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Çankırı, Kastamonu, Sinop, Çorum, Samsun, Amasya, Tokat, Yozgat, Kayseri, Nevşehir, Sivas, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Elazığ, Erzincan, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Rize, Artvin, Ardahan, Iğdır.

YÜKSEK RİSKLİ İLLER

Ağrı, Kars, Bingöl, Tunceli, Kahramanmaraş, Adana, Hatay, Kırşehir, Afyonkarahisar, Burdur, Denizli, Manisa

ORTA RİSKLİ İLLER-SARI

Hakkari, Van, Bitlis, Muş, Batman, Siirt, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Uşak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.