38 Dernek ve federasyon: Bizim adayımız "Erdem Öksüz"

38 Dernek ve federasyon: Bizim adayımız "Erdem Öksüz"

İzmir'de faaliyet gösteren 38 dernek ve federasyon, imzaladıkları dilekçeyle BBP Milletvekili aday adayı Öksüz'ü birinci sırada görmek istediğini BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye iletti.

Büyük Birlik Partisi (BBP)İzmir İl Başkanlığı görevinden istifa ederek, BBP'den milletvekili aday adayı olan Erdem Öksüz'e İzmir'deki federasyon ve derneklerden büyük destek geldi. 38 federasyon yetkilisi ve dernek temsilcisi Ankara'ya giderek Erdem Öksüz'ün birinci sırada listeye alınması için BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye dilekçelerini sundular.


BBP İzmir İl Başkanlığı görevini üç yıldır sürdüren Erdem Öksüz'e destek veren federasyon ve dernek yetkilileri, Ankara'ya giderek parti genel merkezini ziyaret etti.

İzmir'den kalabalık bir heyetin kendilerini ziyaret etmesinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Ziyaretleri ve destekleri için İzmir Sivas'lı Yiğidolar Federasyon Başkanı Murat Urhan'a, tüm dernek ve federasyonlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.