“41 Hekim, 41 Fotoğraf, 41 Kere Maşallah” fotoğraf sergisi Kuşadası'nda açıldı!

“41 Hekim, 41 Fotoğraf, 41 Kere Maşallah” fotoğraf sergisi Kuşadası'nda açıldı!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 41 hekimin ortak çalışması olan “41 Hekim, 41 Fotoğraf, 41 Kere Maşallah” isimli fotoğraf sergisi Kuşadası’nda açıldı.

 Hekimlerin farklı bölgelerden ve farklı zamanlarda çektikleri fotoğraflardan oluşan sergi büyük beğeni ile karşılandı. Serginin açılışında konuşan hekim Şükrü Güngör, “Bu sergi, biz hekimlerin sağlık alanı dışında meziyetleri olduğunu göstermek istedik.  İnsani olan değerleri kaybetmeye başladığımız, kadına, çocuğa, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin giderek arttığı, sevgi, merhamet, doğa sevgisi gibi kavramlara olan ihtiyacımızı unutmaya başladığımız bugünlerde insanlığımızı tekrar bulmamızı amaçlayan bu çalışma, 8 ilden sonra ilk defa Kuşadası ilçesinde sergilenmektedir. 41 ilden 41 hekimin katıldığı bu çalışmada hedefimiz 81 il ve 81 hekimle devam etmek. Fotograflarımız ülkemizin her noktasından kareleri içeriyor. Hekimlerimizin vizöründen yansıyanlar ile kamuoyuna farklı bir bakış açısı sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

img_8151.jpg

Konuşmasının ardından hekim Şükrü Güngör, ziyaretçilere sergiyi gezdirerek sergilenen fotoğraflar hakkında bilgi verdi.  Sergi 29 Eylül Pazar gününe kadar Kuşadası Fatma Özel Arabul Kültür Merkezi’nde (KUAKMER) görülebilir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.