470 Sınıfı Olimpik Milli Takım Kampı sürüyor

470 Sınıfı Olimpik Milli Takım Kampı sürüyor

470 Olimpik Milli Takım kampı Sanremo-İtalya’da sürüyor.

TYF Başantrenörü Andrea Mannini ve TYF 470 Sınıfı Antrenörü Romain Bonnaud gözetiminde; Deniz Çınar, Ateş Çınar, Beste Kaynakçı ve Simay Aslan’ın (Fenerbahçe Doğuş Yelken) katıldığı kamp 10 Aralık tarihine kadar sürecek. 


TYF Başantrenörü Andrea Mannini, Miami’de gerçekleşecek olan 2018 Dünya Kupası Serisi 2.etabı öncesi bir kamplarının daha kaldığını belirtirken “İlk hafta Büyük Britanya ve Fransa Milli takımlarıyla beraber çalıştık. Bu hafta ise iki ülkeye ek olarak İsveç, İtalya ve Polonya Milli takımlarının da dahil olmasıyla 14 tekne ile beraber antrenmanlar yapacağız. Dünyanın en iyi takımlarıyla beraber çalışmak bizim için oldukça yararlı ve bundan mutluluk duyuyoruz” dedi.


Mannini, yeni ekipmanlarını test ettiklerini sözlerine eklerken “470 sınıfı için ekipmanlar çok önemli. Kış dönemi boyunca ekipmanlarımızı test ederek en iyi kombinasyonu sağlayacağız. Bunun sonrasında çalışmalarımızı teknik ve taktik ağırlıklı sürdürerek Ağustos ayında Aarhus’ta düzenlenecek olan Olimpiyat Kota Yarışları’na hazır hale geleceğiz” diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.