5. AFO Felsefe Kardeşliği Turnuvası tamamlandı

5. AFO Felsefe Kardeşliği Turnuvası tamamlandı

“Yaşanan pandemiden dolayı uzun süredir turnuva düzenleyemedik. Uzun bir aradan sonra tekrar çocuklarımızla bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz" diyen Başkan Özkan, 3 gün süren 5. AFO Felsefe Kardeşliği turnuvası boyunca çocuklarla yakından ilgilendi.

Altınordu Futbol Kulübü’nün Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde düzenlenen 5. AFO Felsefe Kardeşliği turnuvasına katılan Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, 3 gün süren turnuva boyunca çocuklarla yakından ilgilenip onlarla bol bol şakalaşması dikkatlerden kaçmadı.

Altınordu Futbol Okulları’nda eğitim gören bir öğrencinin sorularını cevaplayan Başkan Özkan, çocuklarla tekrar beraber olduğu için mutlu olduklarını belirterek, “Yaşanan pandemiden dolayı uzun süredir turnuvalar düzenleyemedik. Uzun bir aradan sonra tekrar çocuklarımızla bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Şu anda çok mutluyum. 67 yaşındayım ama çocuklarımızla beraber olunca kendimi 7 yaşında gibi hissediyorum” dedi.

jkhjhj.jpg

Altınordu’nun İlkokulu Kapılarını Açtı

Altınordu Futbol Kulübü’nün küçük yaş gruplarına eğitim verdiği Yeşilyurt Sait Altınordu Tesisleri İdari Direktörü Kural Altıntaş, tesislerde ne gibi eğitimler verildiğini Altınordu TV’ye açıkladı. Sait Altınordu Yerleşkesini Altınordu’nun ilkokulu olarak tanımlayan Kural Altıntaş, Yeşilyurt’ta 1200 çocuğa eğitim verdiklerini belirterek, “Bu tesisimizde 10 tane sahamız, bir tane kaleci çalışma alanı, bir tane futsal salonu ve bir tane jimnastik salonu ve bir tane de teknik bir olarak tabir edilen hitit sahamız var. Burada 14 tane antrenörle çocuklarımıza eğitim veriyoruz” dedi.

whatsapp-image-2021-11-18-at-10-23-45-1.jpeg

Yeşilyurt Sait Altınordu Tesisleri’nde en küçüğü 2016, en büyüğü 2008 doğumlu öğrenciler bulunduğunu kaydeden Altıntaş, verilen eğitimler konusunda şunları ifade etti: “Tesislerimizde hem öğrencilerimize hem de antrenörlerimize eğitim veriyoruz. Burasını Altınordu’nun İlkokulu desek yanlış olmaz. Yetiştirdiğimiz ve hazır olduğunu inandığımız öğrencilerimizi ve hocalarımızı Metin Oktay Yerleşkesi’ne hazır bir şekilde göndermeye çalışıyoruz. Burada eğitim gören her çocuğumuzu çok seviyoruz. Onlara en iyi şekilde eğitim verip onları hayata da hazırlamaya çalışıyoruz” dedi.

whatsapp-image-2021-11-18-at-10-23-49-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.