5 Milyon Tapunun İşlemi Durduruldu

5 Milyon Tapunun İşlemi Durduruldu

Türkiye genelindeki tüm müdürlüklerine resmi yazı gönderildi. O işlemler durduruldu.

Türkiye çapındaki tüm tapu müdürlüklerine gönderilen yazıyla tüm alım satım işlemleri durduruldu. Fethullah Gülen'in terör örgütüne mensup isimlerin mal varlılarını ellerinden çıkarmasını engellemek amacıyla alınan tedbir işlemler sonlanana kadar devam edecek. 

Dün gönderilen resmi yazıyla beraber özellikle Türkiye'nin en kalabalık iki şehir İstanbul ve Ankara'da birçok tapu müdürlüğü alım satım işlemi gerçekleştirmedi. 

Darbe girişimi başarısız olunca...

Fethullah Gülen'in başında olduğu darbe girişiminin başarısız olmasının ardından korkuya kapılan FETÖcüler mal varlıklarını elden çıkarmaya çalışıyor. Tapu müdürlükleri ve bankalar ise kendilerine gelen yazılar üzerine terör örgütünün şantaj ve himmet ile ele geçiridği mal varlıklarının envanterlerini çıkarmaya çalışıyor. Öte yandan FETÖcüler'in mal varlıklarını ellerinden çıkarmasına aracı olan avukat ve mali müşavirler de takip altına alındı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Milli Emlak Tebliği çerçevesinde kapatılan FETÖcü kurum ve kuruluşlardaki tüm taşınabilir mal varlıkları olduğu gibi muhafaza edilerek binalardan ayrılamayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.