6 Nisan sokağa çıkma yasağı başladı

6 Nisan sokağa çıkma yasağı başladı

6 Nisan salı saat 21:00 itibari ile başlayan sokağa çıkma yasağı 7 Nisan çarşamba saat 05:00'da sona erecek.

Ramazanda sokağa çıkma yasağının detayları ile ilgili son Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunmuştu. Bu haftaki Kabine Toplantısında yeni kararlar açıklanacak mı merak ediliyor. İşte Ramazan ayında uygulanması beklenen yasaklarla ilgili kritik açıklamalar.

Ramazanda tam kapanma olacak mı? Ramazanda yasak var mı? Yurt genelinde birçok kişi bu soruların yanıtını merak ediyor. Ramazan yasaklarının neler olduğunu merak edenler internette konu ile ilgili araştırmalara devam ediyor. Peki, ramazan ayında tam kapanma var mı? İşte konu ile ilgili detaylar...

15-ilde-uygulanan-4-gunluk-sokaga-cikma-yasagi-sona-erdi-733743-5.jpg

RAMAZANDA YASAKLAR OLACAK MI? 

Son Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan yasaklar ve kısıtlamalarla ilgili alınan kararları açıklamıştı. Vaka sayılarının artmasıyla birlikte hafta sonu sokağa çıkma yasağı yeniden uygulanmaya başladı. Ramazanda tam kapanma olup olmayacağı ile ilgili ise şu açıklamalarda bulunulmuştu.

RAMAZANDA TAM KAPANMA VAR MI? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu açıklamalarda bulunmuştu: Ramazan ayında fedakarlık yapacağız. Ülke genelinde hafta sonu sınırlaması uygulayacağız. Sadece Ramazan boyunca lokanta ve kafe gibi işletmeler hizmetlerini paket servisle sınırlandıracak. Yine ramazan boyunca toplu iftar ve sahur gerçekleştirilemeyecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.