7 ağustos meydanlardaki son günümüz olacak'

7 ağustos meydanlardaki son günümüz olacak'

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş 7 ağustos meydanlardaki son günümüz olacak ama artık birleşmiş olan ellerimiz var, kalplerimiz var” dedi.

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş konuk oldu. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'la birlikte kürsüye çıkarak meydandaki vatandaşları selamlayan Kurtulmuş, milletin destan yazma gücünün her zaman var olduğunu 15 Temmuz akşamı bir kez daha gösterdiğini belirtti.7 Ağustos'ta yapılacak büyük miting bir mezuniyet törenidir"

Kurtulmuş, "Siz onlara büyük bir millet nedir, kardeşlik nedir, milli dayanışma nedir onu öğrettiniz. Siz bu meydanları cumhuriyeti, geleceğimizi, istikbalimizi ve istiklalimizi korumanın bir üniversitesi haline getirdiniz. Şimdi 7 Ağustos'ta İstanbul'da yapılacak büyük miting meydanları dolduran milyonlar için birmezuniyet törenidir. 7 ağustosta hepiniz bir büyük diploma alacaksınız. Bu milletin aynı ataları gibi şerefli bir millet olduğunu gösteren büyük bir diplomayı alacaksınız. İnşallah 7 ağustos meydanlardaki son günümüz olacak ama artık birleşmiş olan ellerimiz var, kalplerimiz var" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.