7 Aylık Kızlarının Önünde Eski Eşini Öldürdü

7 Aylık Kızlarının Önünde Eski Eşini Öldürdü

Facebook'ta not bıraktıktan sonra eski eşini öldürdü.

Amerikalı bir adam, eski kız arkadaşını 7 aylık kızlarının önünde öldürmekle suçlandı. Zanlının, kız arkadaşını öldürmeden birkaç saat önce Facebook'ta paylaştığı"Ben başlı başına korkunç bir insanım" durumu dikkat çekti.

23 yaşındaki Ethan Reid, annesinin evinde  vurulan sevgilisi 20 yaşındaki Kaylah Hodges'i öldürmekle suçlanıyor. 
 
Pazartesi günü Facebook durumunda yayınladığı iletisiyle kişisel yaşadığı sıkıntılarını yansıtan zanlı şöyle dedi;
 
"Üzgünüm arkadaşlar. Ben gerçekten kötü bir insan değilim. Zaman içinde bu raddeye itildim. Kendimle ilgili hayal kırıklığı yaşadım. Çok daha iyi olabilirdim. Bu çok üzücü. Ben başlı başına korkunç bir insan değilim. Yaptığım hatalardan ders aldım. Sadece şunu bilin ki, hiçbiri asla kasıtlı değildi. Hepinizi seviyorum. Sadece mutlu olmayı haketmiyorum. Hem de hiç. Sizi seviyorum. Öpüldünüz"

 
Kasaba Polis Şef Departmanı, çiftin 5 yıllık ilişkinin ardından geçtiğimiz hafta ayrıldığını ve girdikleri bir tartışmanın ardından Hodges'in 20 kalibrelik bir av tüfeği ile öldürüldüğünü bildirdi. 
 
Zanlının annesi alınan ifadesinde, oğlunun çok sarhoş olduğunu ve Hodges'e silahını doğrulttuğu sırada çiftin bebeğini tutuğunu söyledi. O sırada Hodges'in kaçmaya çalışsa da başarılı olamadığını ve sırtından vurulduğunu belirtti.

Silah sesleri ve barışmalar sonucunda komşuları polis gelene kadar zanlıyı silahsız hale getirdi. 
 
Zanlı komşuları ile girdiği arbede sırasında yaralandığından dolayı önce hastaneye sonra da tutuklanmak üzere gözaltına alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.