8 Nisan sokağa çıkma yasağı başladı

8 Nisan sokağa çıkma yasağı başladı

8 Nisan perşembe saat 21:00 itibari ile sokağa çıkma yasağı başladı.

Ramazan yasakları ile ilgili son dakika gelişmeleri merak konusu. Ramazan ayında tam kapanma iddiası ve sokağa çıkma yasağı detayları ise bireyler tarafından araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde ramazan ayı ile ilgili açıklamalar gerçekleştirmişti. Peki Ramazan ayında yasaklar geri gelecek mi, sokağa çıkma yasağı var mı? Ramazan ayında 21 günlük tam kapanma var mı?

Ramazan ayı yasakları neler? sorusunun cevabı gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle çeşitli alanlarda tedbirler uygulanıyor. Sokağa çıkma yasağının Ramazan ayında olup olmayacağı, kafelerin çalışma durumu ve tam kapanma gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki Ramazan ayı yasakları neler, 21 günlük tam kapanma var mı? Ramazan'da sokağa çıkma yasağı var mı?

650x344-ramazanda-yasaklar-var-mi-ramazanda-tam-kapanma-sokaga-cikma-yasagi-olacak-mi-restoranlar-lokantalar-kafeler-kapali-mi-1617573783035.jpg

RAMAZAN AYINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sokağa çıkma sınırlaması ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan ayı ile ilgili şu ifadeleri kullandı; "Bu mübarek ay boyunca ülke genelinde hafta sonları sokağa çıkma sınırlaması uygulayacağız. "

KAFELER RAMAZAN AYINDA AÇIK MI? 

81 ilde ramazan ayı boyunca lokanta ve kafe gibi işletmeler hizmetlerini paket servisle hizmet verebilecek.

RAMAZAN AYI YASAKLARI NELER? 

Türkiye genelinde ramazan ayı boyunca toplu iftar ve sahur gibi etkinlikler olmayacak.Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, teravih namazı için şu açıklamayı yaptı; "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.