9 kişiyi katleden caninin cezası belli oldu

9 kişiyi katleden caninin cezası belli oldu

Gaziantep'te eşinin de aralarında bulunan toplam 9 kişiyi öldüren Yusuf Taş'a 4'ü ağırlaştırılmış 9 müebbet ve 37 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Gaziantep'te aynı gece eşi, eşinin teyzesi, amcası, yengesi ve çocuklarının da aralarında bulunduğu 9 kişiyi öldürdüğü, 3 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla 11 kez müeebbet ile yargılanan Yusuf Taş, 12. kez hakim karşısına çıktı. Mahkemesinde görülen davada Yusuf Taş, 4'ü ağırlaştırılmış toplam 9 müebbet ve 37 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme Yusuf Taş'a, eşi Tuğba Taş, eşinin teyzesinin oğlu olan 17 yaşındaki Ahmet Çakmak, amcasının çocukları Furkan ve Rukiye Taş'ı öldürmek suçlarından 4 kez ağırlaştırılmış müebbet verdi. Davada Taş'a teyzesi Şenel Çakmak, amcasının oğlu Turan Taş, amcası Mustafa Taş, yengesi Gülay Taş ve amcasının kızı Türkan Demir Taş'ı öldürmekten 5 kez müebbet cezası verdi.

Öte yandan Yusuf Taş, olayda yaralı kurtulan 11 yaşındaki M. M. Ç ve 15 yaşındaki M.C.Ç için ise, 18'er yıl olmak üzere toplamda 37 yıl 2 ay hapis cezası aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.