92. Yıl Coşkusuna Başkan Soylu’dan Müjde

92. Yıl Coşkusuna Başkan Soylu’dan Müjde

92’nci yılını kutlayan Göztepe’ye Menderes Belediyesi’nden yıldönümü hediyesi geldi. Belediye Başkanı Bülent Soylu, sarı kırmızılı kulübün Tekeli’de kurulacak alt yapı tesisleri için yüz binlik planların onaylandığını müjdeledi. 

Süper Lig hasretine bu yıl son veren Göztepe’ye kuruluşunun 92. yılında bir müjde de Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’dan geldi. Başkan Soylu, 92. yıl coşkusunun yaşandığı günde Menderes’e yapılması planlanan Göztepe Spor Kulübü Spor Tesisleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 100 binlik çevre düzeni planlarının onaylandığını açıkladı.

 

Türkiye’ye örnek olacak

 

Menderes’in Tekeli mahallesinde 136 dönüm alanda yer alacak spor tesisleri Göztepe Spor Kulübü A Takımı’nın yanı sıra A Milli Takımı’nda kullanımına uygun olarak hazırlanacak. İlgili kurum ve kuruluşlardan alınacak görüşler doğrultusunda alt ölçekli planlar yapılarak alan Göztepe Spor Kulübü’ne tahsis edilecek. Tesis alanında arboretum olarak bilinen çok çeşitli ağaç ve ağaççıkların bulunduğu özel botanik bahçesi de yer alacak. Proje yapımı itibariyle Türkiye’ye örnek olacak.

 

Şampiyona layık olacak

 

Sarı-kırmızılı camianın 92. kuruluş yılını kutlayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Türkiye’yi Avrupa’da başarıyla temsilen eden ilk kulüp olan Göztepemiz, 14 yıllık Süper Lig hasretine son vererek İzmir’e büyük bir sevinç yaşattı. Sarı kırmızılı camianın kuruluş yıldönümünde farklı bir sevinci de Menderes Belediyesi olarak biz yaşatmak istedik. Göztepemiz için A takımın kullanabileceği hatta A Milli takımında kamp yapabileceği bir tesisi Tekeli’ye kazandırmak için gerekli çalışmalar yapıldı. Ankara’da yaptığımız girişimler sonunda da Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız’dan Tekeli mahallemize Göztepe Spor Kulübü Spor Tesisleri’nin yapımı için gereken yüz binlik çevre düzeni planları onaylandı.  136 dönüm üzerinde yer alan ve kısa sürede süreç tamamlanacak tesisler Menderesimize kazandırılacak. Şampiyona layık tesisler Menderesimize, Göztepemize, İzmirimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

unnamed-319.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.