Abdullah Avcı Yeni Bornova Stadı'nı Gezdi

Abdullah Avcı Yeni Bornova Stadı'nı Gezdi

Abdullah Avcı’dan Doğanlar’da ikinci etap inşaatı devam eden Yeni Bornova Stadı’na övgü geldi.

A Milli Futbol Takımı Eski Teknik Direktörü Abdullah Avcı’dan Doğanlar’da ikinci etap inşaatı devam eden Yeni Bornova Stadı’na övgü geldi. Başkan Atila ile birlikte statta incelemelerde bulunan Avcı, yapılan yatırımın İzmir için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Önümüzdeki sezon bu statta oynayacak İzmir takımları çok şanslı” dedi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise Abdullah Avcı gibi önemli bir futbol adamını Bornova’da ağırlamanın kendileri için bir gurur olduğunu ifade ederek, “Kendisinin görüşleri bizler için çok önemli” diye konuştu.

Bu sezon başında olduğu İstanbul Başakşehirspor’u UEFA Kupası’na taşıma başarısını gösteren A Milli Futbol Takımı Eski Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Ünlü futbol adamı, Başkan Atila ile ilk olarak makamında bir araya geldi. Atila, daha sonra Avcı’ya Doğanlar’da ikinci etap çalışmaları devam eden Yeni Bornova Stadı’nı gezdirdi.

843b788c-3da1-4162-bf95-2d2f9cf6b778

İzmir futbolunun daha iyi yerlerde olmayı hak ettiğini ifade eden Abdullah Avcı, yapılan yatırım kent için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Atila’ya bir futbol adamı olarak teşekkür eden Milli Takım Eski Direktörü, “Önümüzdeki sezon bu statta oynayacak İzmir takımları çok şanslı. İnanıyorum ki Bornova önümüzdeki dönemde Süper Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak” diye konuştu.

Abdullan Avcı gibi önemli bir futbol adamını Bornova’da ağırlamanın kendileri için bir gurur olduğunu ifade eden Başkan Olgun Atila, “Kendisinin görüşleri bizler için çok önemli. Stadımızı beğenmesi bizleri çok mutlu etti. Bazı önerilerini de mutlaka değerlendireceğiz” dedi.

Başkan Atila birlikte Dost Market’i de gezen Abdullan Avcı, Çamdibi Atatürk Parkı’nda kısa bir süre önce açılan Engelsiz Yaşam Merkezi’ni de ziyaret etti. Avcı ve Başkan Atila burada engelli çocuklarla birlikte Kuş Evi Boyama etkinliğine katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.