Ada Maksim Gazinosu'nda Muazzez Ersoy sahne aldı!

Ada Maksim Gazinosu'nda Muazzez Ersoy sahne aldı!

Türk Sanat Müziğinin ustası Muazzez Ersoy, sahne aldığı Ada Maksim Gazinosu'nda sevilen şarkılarını seslendirdi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Ada Maksim Gazinosu'nda Bahadır Erel Orkestrası'nın ardından Rus Dans Grubu eğlence şovu yaptı. Sonrasında da ünlü sanatçı Muazzez Ersoy sahneye çıktı. Dillerden düşmeyen eserlerini seslendiren Ersoy, Ada Maksim'i dolduran sevenlerine Türk Sanat Müziği ziyafeti çekti. Sevenleri, şarkıları hep bir ağızdan söyleyerek Muazzez Ersoy'a eşlik etti.

basliksiz.jpg

Konser sonunda gazetecilere açıklama yapan Ersoy, "Çok mutluyum artık sadece İstanbul'da değil İstanbul'un dışında da gazino havasını, ambiyanslarını yaşamaya başlıyoruz ve bu gazinoları tekrar açan, tekrar hayata geçiren, eski günlerdeki o ahengi getirip bu keyfi bize yaşatan insanlara hem çok teşekkür ediyorum hem de bunların artmasını temenni ediyorum. Kuşadası'nda çok keyifli bir gece yaşadım, her şey çok güzeldi, biraz tabii acele oldu, canlı yayınım var oraya yetişmem lazım bir iki gün dinleneyim evde ama bir daha ki geldiğimde gezmek istiyorum" dedi.

basliksiz-2.jpg

Ayhan Balıkçı, Muazzez Ersoy ve Cemal Beyaztaş

İşadamı Ayhan Balıkçı ve Cemal Beyaztaş'ın işletmeciliğini yaptığı Ada Maksim, 13 Kasım Cumartesi günü de Zara sahneye çıkacak. Rezervasyon için 0 532 162 37 74 ve 0 532 162 69 99 numaralı telefonları aramanız yeterli.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.