Adaylık tartışmasına yanıt: 'Zavallılar, yalvarıyorlar'

Adaylık tartışmasına yanıt: 'Zavallılar, yalvarıyorlar'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bazı köşe yazarları 200'ün üzerinde yazı yazdı adayınız kim diye. Yalvarıyorlar. Zavallı durumdalar" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili, "Bu saraylılar sabah, öğle, akşam adayınızı açıklayın diye bağırıyorlar. Bazı köşe yazarları 200'ün üzerinde yazı yazdı adayınız kim diye. Yalvarıyorlar. Zavallı durumdalar" ifadelerini kullandı.

'ÜLKEYİ BU HALE GETİRENLER ONLARDIR'

Grup toplantısında adaylık tartışmalarına yönelik konuşan Kılıçdaroğlu: "Önümüzde bir vizyon toplantımız var. Bütün milletvekili arkadaşlarımız, vatandaşlarımı, belediye başkanı arkadaşlarımı davet ediyorum. Bu zirvede halkın huzuruna çıktıklarında ne için oy isteyeceğimizi anlatacağız. Sadece bir tekil adaya, şahsım kafalarına oy istemek CHP kitabında yoktur. Zaten bizim arkadaşlarımız da böyle bir şeyi kabul etmezler. O kafa malum, saray kafasıdır. Ülkeyi bu hale getirenler de onlardır. Bu saraylılar sabah, öğle, akşam adayınızı açıklayın diye bağırıyorlar. Bazı köşe yazarları 200'ün üzerinde yazı yazdı adayınız kim diye. Yalvarıyorlar. Zavallı durumdalar." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.