ADD Karabağlar'dan 6. Kadın Şenliği

ADD Karabağlar'dan 6. Kadın Şenliği

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karabağlar Şubesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Türkan Şoray Nikah Salon’unda Kadın Şenliği'nin altıncısını düzenledi. Şenlik ilçenin dört bir yanından gelen kadınlardan büyük ilgi gördü.

Şenliğe Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve CHP Karabağlar Kadın Kolları Başkanı Pınar Sertceylan da katıldı. Şenliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren ADD Karabağlar Şube Başkanı Gülten İmrak şunları söyledi: “Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN Türk milletine gösterdiği hedef akıl,bilim ve teknolojinin en son ilkelerine dayanan çağdaş,kalkınmış,uygar bir Türkiye yaratmaktır. Bu Türkiye’yi yaratmak biz kadınların elindedir. Son 17 yılda kadınlarımıza ve çocuklarımıza uygulanan tecavüz,taciz ve fiziki şiddetin kadınlarımızın ikinci sınıf vatandaş sayılması ve aşağılanması yüzündendir.”

 Konuşmaların ardından Mikrop Hikmet lakaplı şarkıcı Hikmet Durmuş gönüllü olarak konser verdi. Mikrop Hikmet'in hareketli şarkılarına eşlik eden kadınlar keyfili dakikalar geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.