Agora' da çocuklar için eğlence

Agora' da çocuklar için eğlence

Agora Alışveriş çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Çocukların beğenerek takip ettiği çizgi dizi Arı Maya, Ekim ayında Agora Alışveriş Merkezi’nde olacak. 26-27-28-29 Ekim tarihlerinde saat 14:00 - 16.00 - 18:00’de başlayacak seanslarla çocuk ziyaretçiler Arı Maya ile keyifli aktiviteler gerçekleştirecekler.  

Arı Maya İle Çocuklar Çok Eğlenecek!

Birbirinden renkli aktivitelerin yer alacağı “Arı Maya” lisanslı çocuk etkinliğinde çocuklar hafta sonu tatilini dopdolu geçirecekler. 26-27-28-29 Ekim tarihlerinde 14:00 - 16.00 - 18:00’de başlayacak seanslarda çocuklar Agora Alışveriş Merkezi’nde Arı Maya ile buluşarak onlarla söyleşiler, eğlenceli aktiviteler gerçekleştirecek, şarkılarla dans edecek ve hatıra fotoğrafı çektirecekler. Ayrıca, Arı maya ekibinin sahne gösterisini de izleyecek olan minikler, sevdikleri çizgi dizi karakterleri ile de tanışma fırsatı elde edecekler. Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikte çocuklar “Arı Maya” ile birlikte eğlence dolu oyunlar ve çeşitli aktivitelerle keyifli bir gün geçirme şansı yakalayacak.

Agora Çocuk Kulübü Ekim Ayında Minikleri Bekliyor!

Agora Çocuk Kulübü, her hafta sonu Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen atölyelerde, çocuklarımızın kendi başlarına veya aileleriyle beraber kaliteli zaman geçirebilecekleri, el becerilerini geliştirebilecekleri, görsel ve işitsel zekayı artıcı, düşünme becerileri sağlayan aktivitelerle çocuklarımızı çabalayan, sorgulayan, yaratıcı ve mutlu yetiştirilmesine katkıda bulunabilmektedir. Bireysel ve takım halindeki çalışmalarda eğlenerek öğretmeyi hedefleyen atölyelere tüm çocuklarımız davetlidir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.