Ahmet Davutoğlu: Her Makamdan Vazgeçerim

Ahmet Davutoğlu: Her Makamdan Vazgeçerim

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu dava arkadaşlarından birinin kalbini kırmaktansa bırakabileceği tüm makamları bırakacağını açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, AK Partili kadronun üzülmesine izin vermeyeceğini belirterek, bir ölümlünün vazgeçebileceği her makamdan vazgeçebileceğini ancak davanın zarar görmesine izin vermeyeceğini söyledi.

Ahmet Davutoğlu "Sanal şarlatanlara izin vermeyeceğiz"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partideki yetkilerinin kısıtlanması sonrası ilk grup toplantısında konuştu. Davutoğlu, pelikan dosyası hakkında "Eski Türkiye defterini yeniden açmaya çalışan sanal şarlatanların ayak oyunlarına, ameliyat girişimlerine izin vermeyiz" dedi.

"Her makamdan vazgeçerim"

AK yürekli kadronun üzülmesine asla izin vermem. Bugün herkes imtihandadır. Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamın elimin tersiyle iterim ama bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam, bu AK harekete zarar görmesine, bu kadroların üzülmesine asla izin vermem. Bugün herkes imtihanlıdır, herkes kendi imtihanını verecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AKP grubunda yaptığı konuşmadan satır başları:

HDP ahlaksız bir şiddeti savunmaya, TBMM'de uygulamaya çalışıyor. Yönetimlerin kendilerinde olduğu şehirlere bile ihanet ediyorlar. Eli kanlı bir örgütün sözcülüğünü yapmaya devam ediyor. Dokunulmazlık sürecini engellemek için milletvekillerimize saldırıyorlar. Meclis çatısını kavganın, kargaşanın adresi olarak göstermek peşindeler. Ulu Cami'yi kana bulayan, terörü destekleyen herkese dokunulacaktır. Hiçbir yere kaçamazlar. Bunları savunanlar da bu millete ait olamaz. Yabancı unsurların maşaları olurlar. Bu maşalara gereken dersi veren, AK Parti grubumuzu yürekten tebrik ediyorum. Dün bir destan yazdınız.

'Siyasal şizofreni'

Sayın Kılıçdaorğlu'ndaki tutarsızlık parti tabanını bile rahatsız eder hale gelmiştir. Bir gün paralel yapının sözcüsü, bir gün çukur kazanlara 'arkadaş' diyor. O milletvekilleri CHP içinde Kılıçdaroğlu'nun müdahil olamadığı bir denklem içinde varlıklarını sürdürüyor. Gerçeğe ihanet ediyor, toplumu korkuyor. Bu kadar tutarsızlığın adı, 'Siyasal şizofreni'dir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.