Ahmet Davutoğlu'ndan Karar Değişikliği

Ahmet Davutoğlu'ndan Karar Değişikliği

Başbakan Ahmet Davutoğlu daha önce katılmayacağını açıkladığı Bosna Hersek gezisi hakkında son dakika fikrini değiştirerek katılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından olağanüstü kongrede yeniden aday olmayacağını açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, görüşmenin ardından Bosna Hersek'e yapılacak resmi ziyareti de iptal etmişti.

Davutoğlu aldığı ani bir kararla iptal ettiği geziye katılma kararı verdi. Cumartesi günü gerçekleşecek olan Bosna Hersek'teki geziye katılacak. TİKA tarafından yaptırılan camiiyi ziyaret edecek olan Davutoğlu Bosna Hersek ziyaretine katılacak.

1993 yılında Sırplar tarafından yıktığı camiiyi gezecek

Olağanüstü Kongre'de yeniden aday olmayacağını açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha önce katılmayacağını açıkladığı 7 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek gezi konusunda fikrini değiştirerek katılacağını açıkladı. Davutoğlu 1993 yılında Sırplar tarafından yıkılan Ferhadiye Camiisi yerine, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yeniden inşa edilmiş olan camiinin açılışına katılacak olan

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.