Ahmetbeyli’de Hummalı Çalışma

Ahmetbeyli’de Hummalı Çalışma

Menderes Belediyesi tarafından Ahmetbeyli sahilinde çalışmalar gerçekleştiriliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla sahil modern görünüme kavuşacak.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun talimatı ile yıllardır atıl durumda bırakılan Ahmetbeyli sahilinde yenileme çalışmalarına başlandı. Yaklaşık bir kilometrelik sahil şeridinde yapılan çalışmalar sonunda alan modern görünüme kavuşacak.

Her ayrıntı düşünüldü

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda araç trafiğinin rahat şekilde yapılabilmesi için yol çalışması ve otopark yapılırken, vatandaşlar için yürüyüş yolları, soyunma odaları ve tuvaletler de alanda yer alacak. Özel aydınlatmanın ve peyaz çalışmalarının da yapılacağı çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Çalışmalarla ilgili konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Ahmetbeyli sahilimiz yıllarca görmezden gelinmiş, kaderine terk edilmiş haldeydi. Özellikle yaz aylarında yoğun bir nüfusun kullanımında olan sahilimizi kötü halinden kurtarmak için çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz özenli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık bir kilometrelik alanı hak ettiği hale getirerek vatandaşlarımızın yazı modern bir ortamda geçirmesine sağlayacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.