Airshow, gökyüzünü şenlendirecek

Airshow, gökyüzünü şenlendirecek

İzmir’in Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında planlanan “İzmir Airshow’’ 9-10 Eylül tarihlerinde Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşecek.

Görkemli bir açılışla başlayacak olan İzmir Airshow, program boyunca ziyaretçilere ve izleyicilere soluksuz bir gösteri sunacak. Solotürk, Hürkuş, T-6 Texan, Mustang P-51, Semin Öztürk Şener, Jandarma Çelik Kanatlar, Polis Havacılık Üzüm Salkımı, Sahil Güvenlik, Gyrocopterler, İzmir Havacılık Kulübü, Ege Havacılık Kulübü, Hezarfen Havacılık Ekibi, Paramotor, Mosquito, Sıcak Hava Balonları, Ayjet Zlin Akrobasi Ekibi gösterilerinin yanı sıra Hava Kuvvetleri F16’lar, F-4E’ler ve T-38’ler Muharip Uçak Geçişi ve birçok sürpriz sivil ve askeri aracın yer alacağı unutulmaz bir hava şovu greçekleşecel.

İzmir Airshow, hava gösterilerinin yanı sıra kara, deniz ve sahne etkinlikleri de olacak. Kara etkinlikleri kapsamında Türkiye’de hizmet veren birbirinden değerli firmalarının standları, uçak sergileri, pedallı uçaklar ve pilotlar imza alanı 2 gün boyunca İzmir Airshow’da olacak. Denizde Flyboard gösterisi, sahnede ise TSK Armoni Mızıkası olacak.

İzmir Airshow 9 Eylül Cuma ve 10 Eylül Cumartesi günlerinde 14.00-20.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

31.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.