AK Gençliğin büyük kongresine İzmir çıkarması

AK Gençliğin büyük kongresine İzmir çıkarması

Yarın gerçekleştirilecek olan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi için İzmir İl ve İlçe teşkilatlarının heyecanla yürüttüğü hazırlıklar tamamlanmak üzere.

İzmir teşkilatları ve parti gençliği; İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan’ın, Genel Başkan Adayı olarak gösterileceği büyük kongreye katılmak üzere 100 otobüsle yola çıkmaya hazırlanıyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir teşkilatlarının öncü gücüne ve örnek adımlarına vurgu yaptığı açıklamasında, Genel Başkanlığa İzmir Gençlik Kolları Başkanı İnan’ın aday gösterilmesinden duydukları mutluluğu ve gururu dile getirdi.

unnamed-(1)-606.jpg

Farklı bir gururla yola çıkıyoruz…

İl kongrelerini büyük coşkuyla gerçekleştirdikten sonra, yönetim ve yürütme kurullarını da belirlediklerini ve saha çalışmalarını hiç ara vermeden sürdürdüklerini söyleyen Başkan Sürekli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Birlik, beraberlik içinde artan bir dirayetle yolumuza devam ediyoruz. Yarın, Ankara’da olacağız. Yine her zamanki heyecanımızla ama bu kez farklı bir gururla yola çıkıyoruz. İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan kardeşimizi Genel Başkanlığa taşımanın heyecanı içindeyiz. Çok erken yaşlarda ülkemiz ve şehrimiz için gençlik kadrolarımızda emek vermeye başlayan Eyyüp Kadir İnan’ın; eğitimiyle, insani ve dava ahlakıyla, vizyonuyla çok daha başarılı işlere imza atacağına inancım tamdır. İnanıyorum ki; İzmir’in ‘AK Gençliği’, bugüne kadarki birikim ve coşkusunu büyük kongreye ve sonrasına taşıyacak.”

unnamed-771.jpg

Tavizsiz, şartsız ve kararlılıkla…

Ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile ilçe teşkilâtlarının katılımıyla, 100 otobüslük bir konvoyla Ankara’ya gideceklerini söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın dediği gibi; ‘Gençler dik durdukça, bizi kimse yolumuzdan çeviremez.’ Değerli kardeşimiz Eyyüp Kadir İnan da bir genç olarak, davamıza verdiği emekle; İzmir farkını ortaya koyan çalışmalarıyla bize bu gururu yaşattı. Bizler de onun arkasında olmaya devam edeceğiz. Siyaset Akademisi’ndeki Türkiye birinciliğimiz gibi bu da İzmir’i örnek yapan büyük bir adımdır. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. İzmir’in AK kadroları, davasına; tavizsiz, şartsız ve kararlılıkla sahip çıkmaya devam edecektir. Bu ülke ve şehir; birbirinden kıymetli dava insanını, gencini kadınını taşıyor. AK Parti’nin kapıları; Türkiye için sözü olan, çalışma arzusu olan herkese açıktır. Gençlerimizin siyaset yapmasını önemsiyoruz. Önümüzdeki süreçte, onlarla çok daha iç içe olacağız.''

unnamed-772.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.