AK Kadınlardan Meyda Ege’ye ziyaret!

AK Kadınlardan Meyda Ege’ye ziyaret!

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Serap Eyce, yönetim kurulu üyeleriyle, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Medya Ege yayın gurubunu ziyaret etti.

Yayın Gurubu Başkanı Arif Çayan, meclis üyesi Eyce ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Karabağlar Belediyesi Meclis üyesi Serap Eyce, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Medya Ege’yi ziyaret ettiler. Gazetecilerin zor şartlar altında kamusal görev yaptıklarını en bilenlerden birisi olduğunu,  gazetecilik mezunu olduğunu ve bu alanda yüksek lisans yaptığını belirten Serap Eyce, “Şimdi siyasetin içindeyiz ama gönlümüz ve gözümüz her zaman mesleğimiz olan gazetecilerle birlikte.  Gazeteci, sadece kamuoyunun sesi değil, aynı zaman da biz siyasetçilerin de aynasıdır. Zor şartlar altında mesleğinizi devam ettirdiğinizi meslektaşınız olarak en iyi bilenlerdeniz. Bu işin manevi değeri ve gururu olmasa gazetecilik yapılamayacak hale gelebilir. Sizlere bir parça da olsa manevi desteğimizi verebilmek için bugünümüzü sizlere ayırdık” dedi.

+++-012.jpg

Medya Ege Yayın Gurubu Başkanı Arif Çayan, her şeyi gören, her şeyi hatırlayan gazetecilerin böylesi özel günlerde hatırlanmasının kendilerine büyük basın desteği olduğunu belirterek, teşekkür etti. Çayan, “Basın olarak gerçekten zor şartlarda çalışıyoruz.  Manevi zor şartlarımıza artık maddi zorluklarda eklendi. Birçok basın kuruluşu ve gazeteci, hayatta kalmak, işini yapabilmek için mücadele içinde. Bizler, siyasetçilerin manevi destekleri kadar,  maddi desteklerine de ihtiyacımız var. Özellikle yerel medya ve internet medyası üzerinde yasalar bir an önce çıkmalı ve destek paketleri hazırlanmalı ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.