AK Kadınlar'dan Sevgi Evi'ne ziyaret

AK Kadınlar'dan Sevgi Evi'ne ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Kadın kolları Başkanı Gözde Keskin ve ekibi, Ak Parti Karşıyaka ilçe kadın kolları başkanı Ayşe Öztürk Demir ve ekibi ile...

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Kadın kolları Başkanı Gözde Keskin ve ekibi, Ak Parti Karşıyaka ilçe kadın kolları başkanı Ayşe Öztürk Demir ve ekibi ile 3 Ekim Dünya Çocuklar Gününde Karşıyaka Sevgi Evinde geleceğimiz olan çocuklarımızın hayatlarına renk, yaşantılarına ışık oldular.

Keskin ve  A takımından Halkla İlişkiler Başkanı Ayşe Bektaş, Sosyal İşler Başkanı Güzin Uyan ile Demir’in A takımından Halkla İlişkiler Başkanı Zeynep Korkmaz, Sosyal İşler Başkanı Nihan Akyol Süzer’in organizasyonu ile yapılan etkinlikte palyaçolardan, pastalara,  pamuk şekerden şekilli balonlara kadar her türlü eğlence aracı en ince ayrıntısına kadar düşünülerek hazırlandığı açıkça belli oluyordu.

 İl Kadın Kolları Başkanı Keskin etkinlik ile ilgili yaptığı kısa açıklamada şu bilgileri verdi “Geleceğimizin teminatı yarınlarımız, umutlarımız çocuklar. Yaşanabilir barışçıl yarınlar bizim görevimiz, onların hakkı. Din, dil, ırk, renk ayrımı yapmaksızın hiç bir çocuk acıyı, kederi, ölümü değil mutlu olmayı, en güzel yaşlarını nitelikli yaşamayı hak ediyor. Bu bağlamda; bir gün değil yılın her günü elimizden geldiğince gücümüz yettiğince yanlarında olma gayreti içinde; Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Teşkilatı; Sosyal İşler ve Halkla İlişkiler Birimi, Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Teşkilatımız iş birliğinde düzenlemiş olduğumuz etkinlik kapsamında keyifli anları Karşıyaka Sevgi Evinde yavrularımızla paylaşmak istedik. Palyaçoların gösterileri eşliğinde pastamızı yedik, oyunlar oynadık. Dileğimiz; bu renkli zaman dilimi bizlerin olduğu kadar onlarında zihinlerinde güzel bir anı olarak kalır. 3 Ekim Dünya Çocuklar Gününü en kalbi duygularımızla kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu yarınlar diliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.