AK Kadınların tasarrufu "askıda ekmek" oldu

AK Kadınların tasarrufu "askıda ekmek" oldu

AK Parti Karabağlar Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi kadınlar, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü'nde harçlıklarından yaptıkları tasarrufla, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için askıya ekmek koydular.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü'nde farklı bir organizasyona imza attı. Kadın kollarında gönüllü kadınlar, harçlıklarından yapabildikleri tasarrufları Dünya Tasarruf Günü'nde biraraya getirerek, askıda ekmek uygulaması yapan fırına gidip ihtiyaç sahipleri için askıya ekmek koydular.

2-498.jpg

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, tasarrufun bencilce değil, paylaşarak yapıldığında anlamının daha da büyük olduğunu belirterek, "Dünya Tasarruf Günü'nde hem tasarrufun önemini, hem de yaptığımız küçük tasarruflarla insanları mutlu edebilmenin önemini göstermeye çalıştık. Maddi gücümüz belki çok değildi; ama manevi gücümüz bir hayli yüksekti. Kadınlarımızın yaptıkları tasarrufları biraraya getirdik ve bunu paylaşmaya karar verdik. Bunun için de askıda ekmek uygulamasını tercih ettik. Yaptığımız tasarruflarla alabildiğimiz kadar ekmeği, ihtiyacı olanlar gelsin alsın ve nasiplensin diye askıya koyduk. Tasarruf edebilmek, tasarruf içinde hareket edebilmek, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için her zaman önemlidir. Daha da önemlisi yaptığımız tasarrufları paylaşabilmeyi bilmektir." dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.