AK Parti Bayraklı'dan açıklama: "Bize ulaşan tek istifa yok"

AK Parti Bayraklı'dan açıklama: "Bize ulaşan tek istifa yok"

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, bin 249 kişinin AK Parti’den CHP’ye geçtiğine ilişkin iddiaların kesinlikle gerçek dışı olduğunu belirtti.

Bayraklı’da kendilerine ulaşan tek istifa dilekçesinin bile olmadığına dikkat çeken Başkan Polat, “CHP’liler, Bayraklı’da seçimi kaybedeceğini anlayınca, ne yapacağını şaşırdı. Seçim öncesi algı oluşturmak için her yolu deniyorlar. Son bir gayretle Bayraklı halkını kandırarak, prim yapma derdindeler. Kendilerini zeki zannedip, Bayraklı halkının bu yalanlara inanacağını sanıyorlar. Zübük siyaset anlayışından vazgeçmiyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, Bayraklı’da seçimi kaybedecekler. 31 Mart gecesi halkımız, CHP’ye gereken cevabı sandıkta verecek” dedi.

51368851_10156775212229303_1079639475522371584_n.jpg

Bayraklı’daki vatandaşların AK Parti’ye olan teveccühünün her geçen gün arttığını söyleyen Polat, “Madem bu kadar istifa var, nasıl oluyor da bize istifa dilekçesi ulaşmıyor. Hiçbir gerçekliği olmayan bilgileri kamuoyuna vermekten utanmıyorlar. Bu işlerin başında da İsmail Sarı var. İsmail Sarı yolda yürüse, 10 kişi bile ona selam vermez. ‘Aç tavuk kendini darı ambarında sanır’ misali, kendi kafasına göre rakamlar uyduruyor. CHP’ye geçen kişileri, isim isim açıklasın da görelim” diye konuştu.

5 BİN KİŞİ BİZE ÜYE OLDU

Son dönemde Bayraklı’da 5 bin üye kaydı yaptıklarını söyleyen Başkan Polat, “Bayraklı halkı, artık aldatılmaktan, yalandan, iftiradan bıktı. Sadece hak ettiği hizmete kavuşmak istiyor. Daha yaşanabilir, modern bir Bayraklı hayal ediyor. Onları bu hayallerine kavuşturacak olan kişi de Belediye Başkan Adayımız Ali Aslan’dır. 31 Mart seçimleri ile birlikte Bayraklı makus talihini yenecek, bembeyaz bir sayfa açacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.