AK Parti Çeşme 'de belediye başkan aday adaylığına 7 başvuru

AK Parti Çeşme 'de belediye başkan aday adaylığına 7 başvuru

Başvuran adaylardan bir adet fidan bağışı da talep ediliyor.

AK Parti'de, 12 Kasım'da sona ereceği açıklanan belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularında süre uzatılırken, İzmir'in Çeşme ilçesinde belediye başkanlığı için 7 aday adayı başvuru yaptı. Başvuru sırasında, "Her Aday Bin Fidan" kampanyası kampanyası kapsamında başvuruda bulunan adaylardan bin fidan talep ediliyor. 

AK Parti Çeşme İlçe Başkanlığı'na, belediye başkanlığı aday adaylığı için şimdiye kadar 7 kişinin başvurusu gerçekleşti. Aday adaylığı için; Fulya Barbaros, Emin Yüce, Hüseyin Boyacı, Mustafa Levent Yıldırım, Namık Kemal Aydoğdu, Hüseyin Özen ve Arif Barata ilçe başkanlığına başvuru yaptı. 

Başvuruda bulunanlardan bir fidan talep ediliyor 

Öte yandan, 3 Aralık tarihinde sona erecek belediye meclisi aday adaylığı içinse şimdiye kadar; Kamil Ülgen, Halim İmerek, Atilla Koçanoğulları başvuruda bulundu. 

AK Parti Çeşme İlçe Başkanlığı'nın aldığı karara göre, "Her Aday Bin Fidan" kampanyası kapsamında aday adaylığı için başvuruda bulunanlardan bin adet fidan bağışı da alınıyor. Yapılan açıklamaya göre, fidan bağışları ile Çeşme'de bir koruluk oluşturulacağı bildirildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.