Ak Parti Foça ilçe delege seçimleri tamamlandı.  

Ak Parti Foça ilçe delege seçimleri tamamlandı.  

Ak Parti Foça ilçe delege seçimleri tamamlandı.Delege seçimlerine İlçe Koordinatörü  il başkan yardımcısı Nil Güneri'de katıldı

Belirlenen 400 delege 2020'nin ilk 3 ay'ı içinde yapılacak kongrelerde il ve ilçe yönetimlerinin seçiminde oy kullanacak.de katıldı. Oy kullanan üyelere İlçe Başkanı İrfan Çalışkan bizzat kendisi pilav dağıttı, üyeler parti önünde halay çekti ,bayanlarda oynadı .

Ak Parti Foça İlçe Başkanı İrfan Çalışkan, yedinci olağan delege seçimlerini bayram havasında gerçekleştirdiklerini söyledi. İrfan Çalışkan yaptığı açıklamada  "Kurulduğu günden bugüne kadar Ak Partiye emeği geçen gönül vermiş tüm kardeşlerimizi, gençlik kolları kadın kolları ve ana kademeden kardeşlerimizi oylarımızla delege olarak seçtik. Herkesi kucaklayan kapsayan bir delege oluşumu hazırladık. Foça’ya ve Ak Partiye yakışan bir seçim oldu. Katılım sağlayarak bizleri moral motivasyon açısından güçlendiren ve onurlandıran tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Foça Ak Parti bundan böyle de tevazunun samimiyetin kardeşliğin en üst seviyede yaşandığı teşkilatıyla yoluna devam edecektir Foçamıza hayırlı olsun". Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.