AK Parti İl Başkanı Sürekli: "7-24 hizmetteyiz"

AK Parti İl Başkanı Sürekli: "7-24 hizmetteyiz"

Eş zamanlı ziyaretler başlıyor...

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, bölge çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yaptığı toplantılarda bölge sorunlarını, teşkilat yöneticilerinin tespit ve beklentilerini, parti kurucularının önerilerini masaya yatıran Başkan Sürekli, son olarak sadece bir gün içinde Kemalpaşa'da ve Tire'de kapsamlı bir toplantı gerçekleştirerek Ödemiş, Kiraz, Bayındır, Beydağ ve Tire ilçelerinin mahalle başkanları ile Bayındır'da bir araya geldi.

unnamed-(3)-290.jpg

Sürekli, 3 aydır aralıksız sürdürdüğü bu çalışmalarına ilişkin açıklamasında "Biz hep alandaydık. 3 aydır da teşkilatımızı tüm kademe ve unsurlarıyla bir araya getiriyoruz. Dinliyor, dokunuyor ve uyguluyoruz. Motivasyonumuzu tazeliyoruz. Hizmet temelli fiil ve icraatlarımızı güçlendirmenin, milletimizle kucaklaşmanın yeni formüllerini üretiyoruz. Bölgesel güçlü ve etkin platformlar yaratıyoruz. Çalışmalarımız 7-24 devam edecek." diye konuştu. Başkan Sürekli ayrıca, örnek olacağına inandıkları ve kısa sürede hayata geçirecekleri  'Eş zamanlı ilçe alan çalışmalarına' ilişkin de bilgi verdi.

unnamed-(1)-477.jpg

Kuruluş felsefesi ve sistemi olan...

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, teşkilat buluşmaları için gittiği Kemalpaşa ve Tire'nin ardından Beydağ, Tire, Ödemiş, Bayındır ve Kiraz'ı kapsayan Bayındır mahalle başkanları toplantıları öncesinde yüzlerce partili ve vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. Kurucu ilçe başkanları, yöneticileri, üyeler, eski ve yeni mahalle başkanları ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunan Başkan Sürekli, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Teşkilat mensuplarına seslenirken, mahalle başkanlıklarının önemine değinen Başkan Sürekli, " AK Parti kuruluşundan itibaren millete hizmet felsefesini şekillendirmiş ve teşkilatlanma sistemini oluşturmuş bir partidir. Kökleri sağlamdır. Bu dönemde de güçlü kadrolarla hep beraber vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Bunu yaparken teşkilatlarımızın sorunlarını da çalışacak, iletişim ağımızı güçlendireceğiz. Bölgelerimizde ilçe başkanlarımızın önderliğinde ve koordinesinde, sorunlar ilçe koordinatörlerimize, bölge başkanımıza sonra il teşkilât başkanlarımıza gelecek. Doğru bir koordinasyonla her aşamada çözüm üretmek için çalışacağız. Biz, hiçbir zaman kendi içinde savrularak ideallerini bir yana bırakan partiler gibi olmadık.  Sistemi ve işleyişi olan, millete hizmette tek yumruk olan güçlü bir yapıyız. Her kademede görev yapmış, emek vermiş ve vermekte olandan Allah razı olsun, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu gücü artırarak yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

unnamed-543.jpg

Yerel yönetimin önemi

İlçelerin mahalle başkanlarının neredeyse tam kadro hazır bulunduğu toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, mahalle başkanlarının ve yerel yönetimlerin hizmet üretme noktasındaki önemine değinerek sözlerini şöyle sürdürdü;,

"İzmir'de 4 belediyeyi kazandık. 4 belediyemiz de, başkanlarımız da gözbebeğimiz.  Bayındır'da, sarı çocuğumuz, Uğur kardeşimiz var ki gece gündüz demeden çalışıyor.  Kiraz'da ikinci dönemi olan Saliha bacımız, genç kardeşimiz Hakan ve halkımızın büyük sevgisine nail olmuş Sadık kardeşimiz tüm sınırlı, zorlu şartlara rağmen canla başla çalışıyor. Hedefimiz, daha çok çalışarak, 2024'te büyükşehiri ve daha çok sayıda ilçeyi kazanmak. Ancak şunu iyi biliyorum ki bu dört belediyemiz güçlenerek yol alacak ve örnek çalışmaları ile bizi hedefimize ulaştırmada büyük rol üstlenecek. Ödemiş, Tire ve Beydağ'da önemli bir gücüz. Bu sinerjimizi korur, hedefe kitlenirsek bu bölgeleri yerel hizmette ak belediyecilikle buluşturacağız inşallah. Türkiye genelinde 31 Mart Seçimleri'nde partimize gösterilen yüzde 52 oranındaki teveccüh hepimiz için büyük sorumlulukları beraberinde getiriyor.  Milletimizin güvenine layık olmaya çalışacağız. Hedeflerimiz büyük, 2023- 2024'e durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ama önce bir olacağız, beraber olacağız. Güçlü  olacağız.  Hep birlikte Bayındır olacağız. Ödemiş  Tire olacağız. Kiraz olacağız, Beydağ olacağız, Izmir olacağız, Türkiye olacağız.

unnamed-(2)-389.jpg

Bir ilk: Eş zamanlı ziyaretler başlıyor...

Bölge bazında teşkilat toplantılarını sürdüreceğini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, diğer yandan da yeni ve farklı bir alan çalışmasına imza atmaya hazırlandıklarını söyledi. Başkan Sürekli, başlangıçta tüm ilçeleri kapsayacak biçimde start verecekleri ve her ilçeye özel planlamalarla yürütecekleri eş zamanlı alan çalışmasına ilişkin şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanı'mızın da altını çizdiği teşkilat kucaklaşmalarımız üç aydır sürüyor, sürecek. Ancak; İzmir olarak örnek niteliği taşıyacak farklı bir çalışma için hazırlandık. İzmir'in tüm ilçelerinde eş zamanlı olarak başlayacağımız bu alan çalışmasında; üye ziyaretlerini İl Ana Kademe Kadın Kolları, Gençlik Kolları yöneticileri, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanlarımızla  hep birlikte gerçekleştireceğiz. Böylelikle aynı anda 250-300 eve girmeyi planlıyoruz. Aynı ayda yüzlerce üyemize dokunacak, kendilerini dinlemiş olacağız. Bu modeli, ilçe ilçe sürdürmekte kararlıyız. Eş zamanlı ziyaretlerimiz, buluşmalarımız üyelerimizin ardından, halkımızla devam edecek. Bütün köylere girecek, her kapıyı çalacak, her insana dokunacağız. Onlarla bütünleşecek, gönüllerdeki yerimizi tazeleyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.