AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolu Başkanları Ankara'da bir araya geldi

AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolu Başkanları Ankara'da bir araya geldi

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından "Teşkilat İçi Eğitim Programı" organize edildi. AK Parti Genel Merkezi'nde iki grup halinde organize edilen toplantılarda 81 ilin İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları yer aldı.

Toplantıların, 18-19 Ekim tarihlerindeki oturumlarında İzmir'in kadın teşkilatları da yer aldı. İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ve ilgili birim başkanlarının öncülüğünde Ankara'ya giden 30 ilçenin kadın kolu başkanları 2 gün boyunca verilen eğitimlerle yerel seçimlere odaklandı. 

e2d2ea42-93b4-4637-902c-310d7472f85e.jpg

Açılışı Lütfiye Selva Çam yaptı

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'ın açılışını yaptığı eğitimlerde, Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, siyasi ve Hukuki İşlemlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da konuşma yaptı. 

6f35cf17-bbe1-4932-af97-35cf5cc324fa.jpg

İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ: "Başarı tesadüf değildir" 

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Ankara'daki teşkilat içi eğitim toplantısına ilişkin yaptığı değerlendirmede, bu eğitimlerin AK Parti'nin kurumsallığının göstergesi olduğuna işaret etti.  Ankara'da iki gün süren toplantılarda farklı illerin il ve ilçe kadın kolları başkanları ile de bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunma fırsatı yakaladıklarını belirten Büyükdağ, toplantıların aynı dava için çabalayan teşkilat mensuplarının kaynaşmasına da vesile olduğunu söyledi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.