AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadri İnan oldu

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadri İnan oldu

AK Parti İzmir Gençlik Kolları 5. olağan kongresine tek aday olarak giren Eyüp Kadir İnan seçildi.

AK Parti İzmir Gençlik Kolları 5. olağan kongresine tek aday olarak  giren  Eyüp Kadir İnan seçildi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş,  İzmir Milletvekili Necip Kalkan, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve çok sayıda partili katıldı. 

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, “Biz seyit onbaşıyız. Biz ilk kursunu atan Hasan Tahsin’niz. Düşman gemileri için geldikleri gibi giderler diyen Mustafa Kemal’iz. Biz Recep Tayip Erdoğan gibi tarihi bir şahsiyetin yolunda yürüyen bir nefer olma şansına sahip olan kişileriz. Biz kim var diyen birisine sağına soluna bakmadan ben varım diyen kişiyiz. Demokrasimizden asla taviz vermedik. 4 milyon mülteciye evimizi açarak Batı’ya insanlık dersi verdik. İzmir AK Genlik olarak kapı kapı gezerek özellikle CHP’ye gönül vermiş olan gençlere kendimizi en iyi şekilde açıklayacağız. 25 yaşında bir gencim 17 yaşından beri AK Parti siyasetinde yer alıyorum. İlerleyen dönemlerde de en iyi şekilde mücadelemi vereceğim” dedi. 

İzmir’de çok iyi bir motivasyon yakaladıklarını kaydeden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “6. olağan  kongremize katılımlarınız yüreğimizi hoplatmanızdan dolayı çok mutluyum. Muhteşem bir il kongresi yaptık. Göreve geldiğimiz ana kademe genlik kolları tamamladık. Kadın kolları ise çalışmalar devam ediyor. İzmir’de inanılmaz bir motivasyon yakaladık. Burada 2002’den beri sizinle beraber olan bir arkadaşımız. 2009 yılında il başkanlığı döneminde iki başkan çıkardım. Birisi belediye başkanı diğeri ise Genel Başkan Yardımcısı oldu. Darısı Eyüp Başkan’ın Adil Başkan’ın başına…” dedi.  

Gençlere mevki ve makama önem vermemeleri gerektiğini kaydeden Şengül, “Tüm teşkilatımızda iki şey istiyorum. İlki aile olacağız. Samimi olacağız. Ağabey kardeş olacağız. Makam ve mevki için mücadele yapmayacak. Gençlik kolları başkanlarımız asla egosunun esiri olmayacak. Ufak hesapların içinde olmayacak. Hangi görevde ise onunu için ruhunu varını ortaya koyacak. İzmir gençlik kollarında bunu görüyorum. Sayın Genel başkanımızı hep beraber onu cumhurbaşkanı yapacağız. Bu genç yaşta hem çok şanslısınız hem de böyle lidere davasında yolunda yürüdüğünüz için sizi tebrik ediyorum. İnşallah gelecekte bu ülkeyi siz yöneteceksiniz” dedi.

24 Haziran seçimleri için çalışmalarına hız vereceklerini belirten Şengül, “Sizden bir şey istiyorum. Okuyan ne söylediğini bilen sokaktaki çocuktan farklı bir ak parti gençlik istiyorum. Kadın kongresi bittikten sonra sahaya ineceğiz. Herkes evinden helallik istesin. Eğer işi olan varsa görevi işi olmayana bıraksın. Artık 24 Haziran’a kadar durmak yok” dedi.

ECERTAŞ: İZMİR’DE EKENDİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITACAĞIZ

“Çalışacağız başaracağız ve en iyi de İzmir’de kendimizi anlatacağız” diyen Ecertaş, “İzmir hakikaten AK Parti politikalarının bir numaralı uygulandığı ve düşüncesinin felsefesinin en iyi şekilde yansıdığı bir şekil olduğunu düşünüyorum. Bunda önce Adil kardeşimiz 2 bucuk yıl boyunca bu zor durumda çok iyi çalışmalar yapmıştır. Kadir Kardeşimiz MYK’de olduğu gibi İzmir’de çok iyi işler yapacaktır. İzmir gençliği hazır, Türkiye’deki AK Parti gençliği hazır. 900’den fazla AK Parti gençlik kolları kongresini gerçekleştirdik. Bu 81. İl kongremiz benim de 99. Katıldığım kongre” dedi.

GÖREVİMİZİ AK GENÇLİKTEN YETİŞENLERE DEVREDECEĞİZ

Kendisinin de daha önceden genlik kolları başkanlığı yaptığını hatırlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “3 Şubat 2008 bu kardeşiniz Kemalpaşa’da yaptığımız 2. Olağan Kongre’de Gençlik Kolları başkanı olmuştur. 3 yol boyunca bu görevi yaptım. 2012 yılında milletvekili aday adaylığı için bu görevden ayrıldım. Yerime Bilal Kırkpınar kardeşim bu görevi aldı. O da diğer arkadaşımıza o arkadaşımız Adil Yüksel’e, Adil de Kadir kardeşimize devretti. Ben şunu gördüm Gençlik kollar görev yaptığı sürece AK Parti çok güzel bir kültür oluştu. Bu şehirde gençlik kollarında görev yapmış birçok kardeşimiz, siyasette birçok görev yapıyor. Ben bunun ayak seslerini bu günden görüyorum. Geçenlerde Genel Merkez’de bir toplantı yaparken 20 kişi içinden 2 tanesi İzmir il gençlik kollarında tedrisatından geçmiş arkadaşımız yer alıyordu. Bu adeti gençlik kollarında devam ettiğimiz sürece sırtımız yere gelmez. AK Parti’de uzun soluklu olur. Bizler bu görevi başkasına devredeceksek AK Parti gençliğinde yetişmiş arkadaşlarımıza devredeceğiz. Genç kardeşlerimiz büyük bir uğraş çaba verdi. Parlamenter sistemi geride bıraktık. Şimdi Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçeceğiz. Bunun ilk meyvesini 24 Haziran’da vereceğiz” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.