AK Parti İzmir Kadın Kolları’nda o görüşmelerin sonucu haftaya belli olacak

AK Parti İzmir Kadın Kolları’nda o görüşmelerin sonucu haftaya belli olacak

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı için dün il binasında saat 16.00’da Genel Merkezden gelen Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hülya Özdağ’ın katılımıyla CV bırakan 11 kişiyle mülakat gerçekleşti.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda gözler ilçe kongrelerine çevrildi… AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin’in başarılı bir şekilde geçirdiği 3 yılın ardından İl Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olmadığını açıklaması sonrası, AK Parti İzmir’de İl Kadın Kolları Başkanın kimin seçileceği ise merak ediliyor.

Dün AK Parti İl Binasında İl Kadın Kolları Başkanlığı’na daha önce CV bırakan 11 aday, Genel Merkezden gelen Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hülya Özdağ’ın katılımıyla mülakata girdi.  Mülakatların sıcak ve samimi bir ortamda geçtiği öğrenildi.

HANGİ İSİMLER MÜLAKATA KATILDI

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı için mülakata katılan isimler ise şu şekilde:  İl Ana Kademe Tanıtım ve Medya Başkanı Nilüfer Karadal, Konak İlçe eski Yöneticisi Emine Başdaş, İl  Yöneticileri Melek Eroğlu ve Kader Ertemiz, Konak Belediye Meclis Üyesi Ebru Aslıer, Karabağlar Kadın Kolları eski Başkanı ve Karabağlar Meclis Üyesi Birsen Türkoğlu, Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Dilek Büyükyıldız,  Kadın Kolları İl yönetiminden ise Nilay Köksal, Seçkin Aslan Aktürk, Sündüz Ünal ve Hamide Gökçe Gital.

Öte yandan İl Sekreteri Ayşe Neşe Edebali ve eski milletvekili adayı Müjde Çelik’in adaylıklarını son anda geri çektikleri öne sürüldü.

YÖNETİMDEN 4 İSİM BAŞKANLIĞA ADAY

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin’in yönetiminde yer alan İl Kadın Kolları Yönetiminden Sündüz Ünal, Hamide Gökçe Gital, Nilay Köksal ve Seçkin Aslan Aktürk’ün olması da dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.