AK Parti İzmir’de, 7. Olağan Kongre mesaisi başlıyor

AK Parti İzmir’de, 7. Olağan Kongre mesaisi başlıyor

AK Parti İzmir’de kongre 8 Mart pazar günü Kınık, Bergama ve Aliağa ilçeleri ile start alıyor.

 Sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Genel Merkez'in takdiri ile Selçuk, Buca, Güzelbahçe, Kemalpaşa ve Torbalı ilçelerinin başkan adaylarının netleştiğini söyleyerek, aday gösterilen isimleri açıkladı. Buna göre Selçuk'ta Selim Girbiyanoğlu, Buca'da Murat Yeşilçay, Güzelbahçe'de Ali Eşref Demir, Kemalpaşa'da Bülent Aksakal ve Torbalı'da Selman Günaydın aday olarak gösterildi.

unnamed-(1)-522.jpg

Başkan Sürekli, kongre sürecini sağduyulu bir heyecanla tamamlamak üzere çalışmalarına devam ettiklerini belirttiği açıklamasında "Genel Merkez'imiz her 5 ilçemizde yaptığımız temayül yoklamaları ve saha çalışmalarımızın işaret ettiği 3'er arkadaşımız arasından bir ismi belirledi. Her biri partililiği ve dava adamlığı tartışılamayacak emektar ve başarılı isimlerdi. Aday gösterilmeyen kardeşlerimizin de büyük bir sorumlulukla sürece dahil olacağını ve emek vermeye devam edeceklerini biliyorum ve her birine teşekkür ediyorum.  Kongre sürecimiz bu pazar Kınık, Bergama ve Aliağa ilçelerimiz ile başlıyor.  Titizlikle çalışıyoruz. İnanıyorum ki her kongremiz yenilenerek ve güçlenerek tamamlanacak, örnek bir süreç yaşayacağız. Çünkü AK Parti kavgaların değil, uzlaşının partisidir. Gönül insanlarının siyaset yaptığı bir çatıdır. Amacımız makamlar değil, partimize ve milletimize hizmettir." diye konuştu.

Gücümüz, her zaman birliğimizde...

Bu pazar başlayacak olan ilçe kongrelerinin 22 Nisan'da Güzelbahçe ile sona ereceğini hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, teşkilatın heyecanlı olduğunu ve bu heyecanın önümüzdeki dönemde mutlak suretle daha büyük başarılar getireceğine inandığını söyledi. 18 yıllık iktidarlarında en büyük gücü teşkilatlarındaki birlik ve beraberlik ruhundan aldıklarını vurgulayan Başkan Sürekli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

unnamed-(2)-427.jpg

"Bizde partimiz, ülkemiz ve milletimiz için verilen göreve burun kıvırmak yoktur. Görevin, yetkinin küçüğü büyüğü yoktur. Makam mevki aşkı yoktur. Vatan ve millet aşkı vardır. Bizde ortak menfaatlerle partimize, ülkemize ve milletimize hizmet etme gönüllülüğü esastır. Bu, partimize emek veren, gönül veren her bir fert için geçerlidir. Kongre heyecanımız, tüm ilçelerimizde bu anlayışla vücut bulacak. Her ilçemizde örnek bir tablo yaşanacağına, tüm yol arkadaşlarımızın aynı yere yumruk vurarak nasıl daha iyi hizmet ederiz amacıyla heyecanlarını tazeleyeceğine eminim. Kongrelerimizin, partimize, İzmir'imize ve hemşerilerimize hayırlar, başarılar getirmesini temenni ederim. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.