AK Parti İzmir'de Gençlik Kolları için büyük kapışma!

AK Parti İzmir'de Gençlik Kolları için büyük kapışma!

AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda değişim devam ediyor.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na Aydın Şengül'ün atanmasının ardından parti teşkilatında yaşanan değişim devam ediyor. İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin'in yeni dönemde yeniden görev almayacağını belirtmesi üzerine Kadın Kolları'nda başlayan değişim sürecinin Gençlik Kolları ile devam edeceği öğrenildi. Parti kulislerinde edinilen bilgiye göre İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel'e kendisi ile devam edilmeyeceği bilgisi iletildi. Ana kademe kongresinin ardından yapılması beklenen İl Gençlik Kongresi için ekiplerin kendi adaylarnı öne çıkarmak için çalışmaların tüm hızla devam ettiği öğrenildi. 

Milletvekilleri karşı karşıya

Bu çerçeve de Evladı Fatihan Derneği Başkanı Kamber Eren Vardar ile İzmir Milletvekili Atilla Kaya'nın danışmanı olan aynı zamanda Ak Parti Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi görevini yürüten Eyüp Kadir İnan'ın adı öne çıkıyor. Parti kulislerinde özellikle adaylarla ilgili olarak milletvekillerinin yoğun bir rekabet yürüttüğü ve ciddi çekişme yaşandığı öğrenildi. 

Öte yandan kendisi ile devam edilmeyeceği bildirilen İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel'in de tekrar devam etmek için kulis ve aracı çalışmaları yaptığı da ileri sürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.