AK Parti İzmir’de kongre heyecanı yaşanıyor

AK Parti İzmir’de kongre heyecanı yaşanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün İzmir’de olacak

10 bin kişilik Halkapınar Spor Salonu’nda yapılacak kongreye yaklaşık 7 bin partilinin katılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongrede vereceği mesajlar şimdiden merak konusu…Öte yandan kongrede mevcut İl Başkanı Kerem Ali Sürekli tek aday olacak.

akpartikongre1.jpg

Salonda ‘Umudumuz var yarınlarda, bu dava yükselecek AK Kadınlarla’, “Reis’e AK Kadınlardan selam olsun. 2023’de rekor sözümüz olsun”, ‘Cehennem de olsa gelen göğsümüzde söndürürüz. Bu yol ki Hak yoludur, dönmek bilmez yürürüz’, ‘Sevemez kimse seni bizim sevdiğimiz kadar’, ‘Aşk biterse yorulur insan, yorulmayacağız toprağa kadar’, “İzmir senin uğurun. Sen İzmir’in gururusun” yazılı afişlerin asıldı.

thumbs_b_c_6eaae850ccc3a3baad928ee9eea333e7_1.jpg

CUMHURBAŞKANININ PROGRAMI

Erdoğan, kongrenin ardından Bayraklı’da 30 Ekim’de meydana gelen 6.9’luk depremde yıkılan deprem konutlarının temel atma törenine katılacak. Tören saat 16.00’da gerçekleşecek. Erdoğan daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen ‘Göç: Önümüzdeki Yirmi Yılın Projeksiyonu ve Ötesi' konulu konferansa katılacak.

akpartikongre3.jpg

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMİ 

Kongreye katılacak protokol, delege ve basın mensuplarına bir gün önceden Kovid-19 testi yapıldı. Salona 3 ayrı noktada giriş yapılırken basın mensupları güvenlik güçleri tarafından sıkı bir arama işleminden geçirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.