AK Parti İzmir'de revizyon beklentisi

AK Parti İzmir'de revizyon beklentisi

Asgari 20 ilçe başkanının değişeceği iddiası!

Ak Parti'de Türkiye genelinde büyük bir revizyon beklentisi olduğu iddiaları parti kulislerinde konuşuluyor. Revizyon yapılacak iller arasında İzmir’in de adı geçiyor. Asgari 20 ilçe başkanlığının değiştirileceği kulislerde konuşulurken İzmir Teşkilatı kendi muhasebesini yapmaya başladı. İzmir İl Teşkilatı tekrarlanan İstanbul seçimleri nedeniyle ertelediği “31 Mart Yerel seçimleri değerlendirmesi” için çalışmalara başladı. Bu çerçevede ilçe ilçe ziyaretlere başlayan İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin bölge koordinatörleri ve ilçe başkanlarından ilçelere yönelik performans raporlarını almaya başladı. 

Sürekli’nin, söz konusu bu raporları Ak Parti Genel Merkezi ile değerlendirilmesinin ardından ilçelerde beklenen revizyonun yapılacağı öğrenildi. 

Değerlendirme raporları sırasında da bazı ilçe başkanlarından yönetim yenileme talebi geldi. Yerel seçimler nedeniyle ayrılanlar yada başka nedenlerle istifa edenlerden dolayı boşalan yönetimlerini yenilemek isteyen ilçe başkanlarının talepleri raporlama çalışmasının ardından cevaplanacak.

Kaynak: Gerçek Haberci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.